Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hrvatska može bolje! Osijek [2016.] - skup podrške 'Cjelovitoj kurikularnoj reformi'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.05.2016. 9:59 
Naslov:  Hrvatska može bolje! Osijek [2016.] - skup podrške 'Cjelovitoj kurikularnoj reformi'
01.06.2016. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Budući da je iz razvoja događaja, nakon kojih je stručni tim za Cjelovitu kurikularnu reformu predvođen Borisom Jokićem zatražio razrješenje zbog pokušaja političkog preuzimanja stručnog procesa kurikularne reforme, razvidno da Vlada nije sposobna provoditi reforme, a da vladajuća saborska većina političkim pritiscima dodatno opstruira i ono što entuzijastični stručnjaci pokušavaju napraviti, vrijeme je da im pošaljemo poruku da su dobro obrazovanje, stručnost i ljudski resursi važni za budućnost Hrvatske!

Pridružite im se na prosvjedu podrške cjelovitoj kurikularnoj reformi u srijedu 1. lipnja 2016. u 18 sati u Osijeku (Trg Svetog Trojstva, Tvrđa), a i u drugim gradovima ovisno o vašem angažmanu.

Osigurajte djeci odrastanje u modernom, kvalitetno osmišljenom obrazovnom sustavu koji će im dati konkurentna znanja i vještine za život u 21. stoljeću..

Podržimo cjelovitu kurikularnu reformu koju vodi dr. sc. Boris Jokić i tim stručnjakinja i stručnjaka, temeljenu na znanstvenim činjenicama.

U zemlji u kojoj se ni oko čega ne možemo dogovoriti, neka obrazovanje bude mjesto gdje će Hrvatska pokazati jedinstvo.





Upute sudionicima prosvjeda podrške „Hrvatska može bolje!“
Drage građanke i dragi građani, Hrvatska može bolje!

Ponosni smo što smo se okupili da zajedno pošaljemo poruku da „Hrvatska može bolje!“ i da damo podršku reformi obrazovanja. Pozivamo vas da sudjelujete u prosvjedu i da izrazite svoju podršku na originalan način poštivajući prirodu prosvjeda. U prosvjedu možete sudjelovati putem transparenata ili natpisa. Također tijekom prosvjeda možete koristiti i sve rekvizite s kojima možete raditi buku.

Potičemo vas da svoje sudjelovanje na prosvjedu popratite i na društvenim mrežama putem #hrvatskamozebolje

Kako bi jasno poslali našu poruku molimo vas da imate na umu nekoliko sljedećih uputa:

Ovo je mirni prosvjed. Pozivaju se svi sudionici i sudionice da na dostojanstven i primjeren način podrže reformu obrazovanja. Ne reagirajte na provokacije. Opetovane provokacije prijavite našim redarkama i redarima.

Ovo je prosvjed svih nas. Stoga se svi sudionici i sudionice pozivaju na međusobno uvažavanje.

Ovo je građanski prosvjed. Uvažavajući slobodu izražavanja, pozivamo sve sudionice i sudionike da na prosvjedu ne ističu obilježja političkih stranaka u bilo kojem obliku. Naše redarke i redari imaju pravo zamoliti one koji budu imali takva obilježja da ih uklone.

Na ovom prosvjedu sudjeluju i roditelji s djecom. Molimo vas da svi zajedno učinimo prostor prosvjeda sigurnim okružjem, bez psovki i neprikladnog ponašanja. Podsjećamo sudionice i sudionike na zakonske zabrane diskriminacije, govora mržnje, netrpeljivosti, te konzumiranja alkohola i bilo kakvih opojnih droga.

Naše redarke i redari bit će raspoređeni unutar prostora prosvjeda s prepoznatljivim oznakama. Oni su zaduženi da vam pomognu kako bi prosvjed protekao u najboljem mogućem redu. Molimo vas da njima prijavite svaki pokušaj ugrožavanja sigurnosti u prostoru prosvjeda, te da slijedite njihove upute.

Na kraju, pozivamo vas da prostor prosvjeda ostavimo čistim.

Hvala vam na razumijevanju i suradnji.

Inicijativa „Hrvatska može bolje!“
















Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: