Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sjenjak: "Čini dobro - daruj krv - poštuj druge"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65789
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2016. 21:52 
Naslov:  Sjenjak: "Čini dobro - daruj krv - poštuj druge"
31.05.2016. 15:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Djeca dobiju zabavu, vi odmor, a ne morate kupiti poklon

Članovi udruge AUXILIUM, udruge DOKICA i suorganizatori odlučni su u postizanju cilja, tj. razvitku filantropije i davanja za opće dobro. Sukladno navedenom, građani su razvili Projekt/program-aktivnost „ČINI DOBRO“ /DARUJ KRV – POŠTUJ DRUGE koju provode kontinuirano tijekom svake godine s ciljem poticanja i jačanja građanskog aktivizma i volonterstva za opće dobro građana grada Osijeka. Glavne aktivnosti predmetnog programa/aktivnosti isprepletene su sa solidarnošću, odgovornošću, ljubavlju i pomaganju drugim građanima kojima je pomoć, tj. filantropija potrebna.

Humanitarna akcija održat će se dana 31. svibnja 2016. godine u 15:00 sati u prostorijama udruge AUXILIUM Gradske četvrti Novi grad Osijek (robna kuća Sjenjak), Sjenjak 133, Osijek. Neovisno o tome možete li darivati krv ili ne, bitno je da potaknete druge na filantropiju. Za velike su pripremili besplatne kave, sokove, kekse, a za mališane igraonicu s različitim radionicama te sokove, kekse i tortu iznenađenja.

Djeca dobiju zabavu, vi odmor, a ne morate kupiti poklon.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: