Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Batina: Rođendanska zabava prvog rođendana Wine bara "Barique" [2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2016. 12:46 
Naslov:  Batina: Rođendanska zabava prvog rođendana Wine bara "Barique" [2016.]
27.05.2016. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mjesto sa najljepšim pogledom u Baranji gdje se spajaju sva bogatstva ovoga kraja, slavi svoj prvi rođendan. Wine bar „Barique“ je ugostiteljsko- turistički objekat koji se nalazi u Batini, a krasi ga najljepši pogleda na Dunav i Bačku. „Jer pogled je bitan“ krilatica je tog šarmantnog Bar-a, ali i vrhunskog osoblja koje će vam biti na usluzi.

Osim lijepog ambijenta, u ponudi se nalaze vina i rakije domaćeg kraja, a cilj je predstaviti sve delicije koje Slavonija i Baranja nude.

Nakon uspješne godine, Wine bar je odlučio počastiti svoje posjetitelje i napraviti rođendanski party kako priliči jednom savršenom mjestu. Rezervirajte svoje mjesto za rođendansku zabavu 27. svibnja 2016. godine jer nas očekuje bogati program uz DJ-a, Liberto bend, dolazak županijskih predstavnica Miss-a Hrvatske koje će imati priliku otvoriti novu i uspješnu sezonu te mnogih drugih gostiju koji su željni lijepog ambijenta i vrhunske usluge.








Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: