Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HSS: Donatorska akcija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2016. 12:23 
Naslov:  HSS: Donatorska akcija
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Blagdan Tijelova slavi se povodom euharistije i misterija pretvorbe kruha i vina u Tijelo i Krv Kristovu, što je simbol žrtve Sina Gospodnjega za sve ljude ovog svijeta. Slijedom toga, Gradska organizacija Hrvatske seljačke stranke Grada Osijeka odvojila je svoje vrijeme i novac i organizirala donatorsku akciju za Humanitarnu udrugu „OD MENE ZA TEBE“.

Ova je humanitarna udruga već duže vrijeme prisutna na području grada i županije i odlikuje se jasnom prepoznatljivošću i aktivnim radom. Njezina je glavna zadaća briga o djeci s posebnim potrebama, osobito o djeci s poremećajima iz autističnog spektra. Najnoviji i dosada najveći projekt ove udruge je izgradnja i uređenje rehabilitacijsko-edukativno senzoričkog parka u Antunovcu. Park takve vrste novitet je u Hrvatskoj i zasigurno će privući pozornost široke javnosti. Za potrebe njegovog uređenje GO HSS-a Grada Osijeka donira MOTORNU PILU koja je kupljena isključivo osobnim donacijama članova Gradske organizacije.

Valja istaći da GO HSS-a Grada Osijeka planira u bližoj budućnosti nove i još veće donatorske akcije za ovu i sve ostale udruge čijim je članovima potrebna financijska i bilo kakva druga pomoć. Na kraju treba reći da će se naša organizacija pokušati izboriti za što veći broj glasova na predstojećim lokalnim izborima prvenstveno ovakvim akcijama, idejama i projektima koji će uz pomoć zainteresiranih strana biti ili realizirani ili će se precizno navesti kako određenu ideju treba provesti u djelo. Ne želimo se baviti međusobnim prepucavanjem i populističkim razmišljanjima, nego želimo našem gradu pomoći na konkretan način i iskoristiti svaku priliku za darivanje i pružanje pomoći našim sugrađanima.





Tekst i foto: Mario Turalija, Predsjednik Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke Grada Osijeka

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: