Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Obilježavanje 20. godišnjice utemeljenja škole Gaudeamus [2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.05.2016. 14:42 
Naslov:  [VIDEO] Obilježavanje 20. godišnjice utemeljenja škole Gaudeamus [2016.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svečanom proslavom obilježena je 20. godišnjica rada gimnazije Gaudeamus iz Osijeka - dva desetljeća neprekidnog djelovanja prve i jedine privatne srednje škole u Slavoniji i Baranji.

Naša 20. godišnjica bila je prigoda da s obiteljima i prijateljima naši sugrađani provedu lijepu svibanjsku subotu u gimnazijskoj školi u prirodi.



Iskoristili smo ovu prigodu i svim sudionicima pokazali kako je nastao i rastao Gaudeamus. Također, pokazali smo i zahvalnost svima koji su stvarali našu školu koja niz godina svojim rezultatima pokazuje da je dostojna svih pohvala i priznanja koja su nam dodijeljena na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.



Na zadovoljstvo svih naših učenika, roditelja, gradonačelnika grada Osijeka gospodina Ivice Vrkića, predstavnika javnog i društvenog života i naravno naših sugrađana proslavili smo 20 godina rada. Više od 1200 odraslih posjetitelja i 300 djece uveličalo je našu proslavu.

Program obilježavanja bio je u zatvorenom i otvorenom dijelu Gaudeamusove škole u prirodi u mjestu Tikveš.



„Ideja ne mora biti velika. Ona samo mora promijeniti svijet.“ – tom izjavom prije 20 godina vodio se gospodin Saša Šakić, predsjednik školskog odbora gimnazije Gaudeamus i osnivač škole, koji je posebno istaknuo strategiju razvoja kontinentalnog turizma RH, Nacionalnu strategiju sustava za navodnjavanje, prvu aplikaciju za djecu od 3 do 10 godina koja mladima omogućava lakše savladavanje i učenje stranih jezika, EU projekte, ISO standarde, koji su samo dio uspjeha škole i svih njezinih bivših i sadašnjih učenika.



Proslavu susvojim prigodnim glazbenim programom uveličali naši učenici, polaznici Integrirane igraonice i naravno nezaobilazni tamburaški sastav nakon čega smo zajedno uživali u kušanju slavonskih i baranjskih autohtonih specijaliteta koje smopripremilina otvorenom prostoru Gaudeamusove škole u prirodi.



Filmiće kojima smo upotpunili našu priredbu možete pogledati ispod tekst:











Tekst i foto: Filip Kuštro

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: