Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Biciklijada ''Baranja 2016.'' [program]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65753
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.05.2016. 11:51 
Naslov:  Biciklijada ''Baranja 2016.'' [program]
28.05.2016. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruženje „Baranja“ iz Luga organizira, sedmu po redu, biciklijadu ''Baranja 2016.''. Biciklijada je jedna od aktivnosti u projektu „NOVI PRISTUP PROVEDBI MJERA OBITELJSKO PRAVNE ZAŠTITE“ financiranom sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

Biciklijada će se održati 28. svibnja 2015. sa startom u 10:00 sati. Polazak sudionika je ispred imanja Citadela Udruge ZVONO iz Belišća, osnovne škole u Belom Manastiru te iz Osijeka, kod katakombi (baranjska strana), a odredište osnovna škola u Čemincu.

Planirane rute su:
Belišće (baranjska strana, imanje Citadela)- Baranjsko Petrovo Selo- Bolman- Jagodnjak- Novi Čeminac- Čeminac; Beli Manastir - Karanac – Kneževi Vinogradi – Grabovac – Čeminac te Osijek Dravski most – Bilje – Vardarac – Lug – Grabovac – Čeminac.

Sudionici biciklijade iz mjesta koja se nalaze na planiranim rutama priključivat će se biciklijadi u trenutku prolaska kroz njihova mjesta stanovanja.

Organizacijom biciklijade obilježit će Međunarodni dan obitelji te pozivaju sve zainteresirane građane da se prijave za sudjelovanje na biciklijadi i provedu dan u obiteljskom okruženju sudjelujući u zabavnim i rekreativnim sadržajima.

Sudionici moraju imati ispravan bicikl i reflektirajući prsluk, a djeca mlađa od 16 godina i zaštitnu kacigu. Za djecu su osigurane majice, osvježenje i ručak (grah s kobasicom). Cijena porcije graha za odrasle bit će 10 kn. Za sudionike biciklijade bit će osigurana pratnja Crvenog križa, a nastojat ćemo organizirati i policijski pratnju iz svih pravaca, od starta do cilja.

Planirani dolazak sudionika na odredište u Čeminac je oko 12:00 sati gdje će biti organiziran ručak i osvježenje te bogat zabavni i natjecateljski program. Povratak sudionika biciklijade planiran je u poslijepodnevnim satima oko 16:00.

Za prijavu i dodatne informacije možete se javiti Udruženju „Baranja“ na telefon 031/322-602, fax 031/750-891, web udruzenje-baranja.hr ili e-mail: baranja[at]inet[dot]hr.

Program:

10,00 sati- start biciklijade BARANJA 2016. (Osijek, Belišće, Beli Manastir- više na stranici udruzenje-baranja.hr)- prijava obavezna do petka u 17 sati;
11,00 sati - sastanak članova Mreže pružatelja socijalnih usluga SOS-NET- u OŠ Čeminac;
12,00 sati- Predstava/mjuzikl „IŠARANA PRIČA“ u organizaciji Udruge ZVONO iz Belišća i učenika OŠ M.P.Katančića iz Valpova- u OŠ Čeminac;
12,30 sati - demonstracija pružanja prve pomoći u jednostavnijim nezgodama-ODCK Darda i GDCK Valpovo i GDCK Beli Manastir;
13,00 sati- natjecanja: nošenje jaja u žlici (štafetno, 4 igrača); skakanje u vreći (štafetno, 4 igrača); potezanje užeta (ekipno), spora vožnja biciklom; pikado
14,00- sati-ručak za sve sudionike;
15,00 sati- povratak biciklista.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: