Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Centra zdravlja VAGA: Dani otvorenih vrata [2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65943
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.05.2016. 18:45 
Naslov:  Centra zdravlja VAGA: Dani otvorenih vrata [2016.]
Od 24.05.2016. 11:00 do 25.05.2016. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

VAGA i ove godine otvara svoja vrata u sklopu obilježavanja Dana otvorenih vrata udruga, a u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH.

U utorak, 24. i srijedu, 25. svibnja 2016. vrata u VAGI otvorena su za sve naše programske i projektne aktivnosti koje provodimo kontinuirano već punih 10 godina.

Centar zdravlja VAGA u partnerstvu sa CEIP-om (Centar za edukaciju i informiranje potrošača) iz Bilja provode projekt Znanjem do zdravlja ZAJEDNO u sklopu kojeg je otvoreno Savjetovalište za pacijente i to svaki utorak od 11 do 16 sati u prostorijama VAGE, Hrv. Republike 19C u Osijeku.

Projekt se provodi uz financijsku podršku Ministarstva zdravlja te suradnji s Povjerenstvom za zaštitu prava pacijenata Osječko-baranjske županije,

U sklopu Centra zdravlja VAGA djeluje Savjetovalište Za zdravlje - VAGA od 2010.g., koje usko surađuje sa Savjetovalištem za prevenciju pretilosti GD Crvnog križa Osijek. Savjetovalište vode punih šest godina stručnjaci iz Centra zdravlja VAGA, a voditeljica Savjetovališta je Danijela Periš, sveučilišna specijalistica sigurnosti i kvalitete hrane. Savjetovalište je smješteno je u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Osijek, Šetalište Petra Preradovića 6 u Osijeku i otvoreno je svaki četvrtak u vremenu od 13:00 do 15:00 sati te je potpuno besplatno.

U srijedu otvaramo vrata Savjetovališta u VAGI, Hrv. Republike 19C, za sve zainteresirane građane kada mogu dobiti besplatnu analizu sastava tijela (kg tjelesne mase, ITM-indeks tjelesne mase, kg i % potkožnog masnog tkiva, mišićne mase, vode u tijelu te predviđene koštane mase, WHR (omjer struka i bokova), izračun bazalnog metabolizma u kcal kao i metaboličku starost organizma i to pomoću kompjutorskog medicinskog analizatora uz savjetovanje stručnjaka za hranu i prehranu.

Svi zainteresirani mogu u srijedu vježbati zajedno s nama i to na Uskim njivama gdje provodimo zabavni rekreativni prgram Zumba fitness već pet i pol godina kao idealnu rekreaciju za postizanj optimlane tjelesne težine i zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja organizma.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: