Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS: HNS-ovci i Retfalčani zajedničkim snagama uređivali okućnice

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66171
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.05.2016. 11:05 
Naslov:  HNS: HNS-ovci i Retfalčani zajedničkim snagama uređivali okućnice
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

HNS-ovci osječkog ogranka Retfala su jučer nastavili odličnu suradnju sa stanarima Vijenca Petrove Gore broj tri.

Podsjećamo, retfalački HNS-ovci su prepoznali potrebu uvođenja rasvjete na dječje igralište na Vijencu Petrove Gore i na inicijativu HNS-a rasvjeta je postavljena. Postavljanje rasvjete naišlo je na pohvale i odobravanje stanara i susjeda jer omogućuje dulji boravak djece i roditelja na igralištu, a u isto vrijeme zbog dobre vidljivosti na osvjetljenim područjima, otežava vandalima uništenje sprava i urbane opreme.

„Takve pozitivne reakcije su nas potakle da nastavimo aktivnosti na Vijencu Petrove Gore i započnemo novu inicijativu radnim druženjem s našim sugrađanima na tom području Retfale.Cijele godine smo aktivni u zajednici, a kako je proljeće vrijeme za uređenje vrtova, odlučili smo nastaviti započetu suradnju s predstavnicom stanara i njenim susjedima. Dogovorili smo zajedničko radno druženje na obostrano zadovoljstvo. Danas smo ovdje u dobrom društvu, atmosfera je izuzetno pozitivna, dobro je i opuštajuće izaći na zrak i raditi u vrtu, a u isto vrijeme doprinositi zajednici u kojoj živimo.“ rekao je predsjedniK HNS-ovog ogranka Retfala Dražen Slunjski.

„Danas smo posadili sadnice begonija, kadifa i ruža uz pomoć vrijednih djelatnika Unikoma i naših članova iz drugih ogranaka, koji su se odazvali akciji u velikom broju. Naši domaćini su nas jako lijepo dočekali i počastili kiflicama.

Reakcije su bile jako pozitivne. Uživali smo u razgovoru i saslušali smo naše domaćine, te su se rodile ideje za neke nove inicijative retfalačkog HNS-a.“zaključio je Dražen Slunjski.



Tekst i foto: Ured HNS OBŽ Željka Kolarić, glasnogovornica

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: