Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga "Dobre navike": Predavanje o primjeni aromaterapije kod emocionalne i fizičke boli

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.05.2016. 13:27 
Naslov:  Udruga "Dobre navike": Predavanje o primjeni aromaterapije kod emocionalne i fizičke boli
05.05.2016. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga DOBRE NAVIKE organizira predavanje o primjeni aromaterapije kod emocionalne i fizičke boli.

Predavanje će se održati 05. svibnja 2016. u 18h, prostor Udruge, Bele Bartoka 109
Predavač: Saša Radulović
Cijena predavanja 100kn
Prijave OBAVEZNE putem maila lidija.banai[at]gmail[dot]com ili mob 098 186 8149

Primijenjena aromaterapija kod emocionalne i fizičke boli
I što sad, nakon slomljenog srca? Kako dalje? Teško mi je... A i veza u kojoj sam sada me ne čini baš sretnom. Nema više strasti, udaljili smo se... Imam osjećaj kao da sam prije bila jača, snažnija nekako, a sada jedva imam snage i za sebe! Ne, nisam dobro. Želim promjenu, ali brzu i djelotvornu. Dakle - vidimo se 5.5.2016. u Osijeku u 18h, Bele Bartoka 109, dolazi najpoznatiji hrvatski stručnjak za mirise i aromaterapiju. Biti će vam predstavljene nove činjenice o primjeni eteričnih ulja i njihovim indikacijama kada govorimo o boli - emocionalnoj i fizičkoj boli, povredama. Naglasak predavanja je na novostima s kojima se predavač upoznao prilikom sudjelovanja na 8. međunarodnoj konferenciji za kliničku aromaterapiju u San Franciscu 2015. godine. Teme predavanja su vrste boli (s naglaskom na emocionalnu i fizičku bol), eterična ulja za olakšavanje ili u potpunosti uklanjanje određene vrste boli koja nakon seminara možete primjenjivati na sebi i u obitelji te svim živim bićima (uključujući kućne ljubimce) te osnove aromaterapije i primjene eteričnih ulja. Pored toga predavač objašnjava kako tretirati najučestalije tegobe: glavobolju, pad energije, bolove u leđima, zubobolju, nesanicu, prehlade, emocionalne povrede i stanje "slomljenog srca" te govori o afrodizijacima među eteričnim uljima . Biti će govora kako različitim načinima tretiranja bolnih stanja eteričnim uljima djelovati na gotovo svako područje života.

Saša Radulović više od deset godina djeluje i radi kao aromaterapeut. Voditelj je u "Anias de Moras" - centru za jedinstveni pristup francuskom modelu aromaterapije. Kreator je više edukativnih radionica s područja aromaterapije, fitoterapije i parfumeristike. Po broju i kvaliteti održanih edukativnih radionica vodeći je verificirani aromaterapeut u regiji čiji seminari naprosto oduševljavaju.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: