Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Nakon što je 33 godine vozila tramvaj Lili ide u mirovinu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65867
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.05.2016. 8:50 
Naslov:  [VIDEO] Nakon što je 33 godine vozila tramvaj Lili ide u mirovinu!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer je, nakon počasne vožnje, predala tramvaj kolegi i tako, na sam rođendan krenula u mirovinu. Cvijeće i čestike su dokaz kakav je trag ostavila kod putnika i prijatelja. Omiljena je i legendarna vozačica tramvaja.

Anica Adamček, koju svi zovu Lili ili Lilika, odlazi u zasluženu mirovinu nakon skoro 33 godine u tramvaju, jer u GPP-u je počela raditi 1. siječnja 1974. godine. U početku nije voljela taj posao, ali je naviknula. Šali se i kaže: "U tramvaju smo jači". Od tada do jučer upoznala je mnoge ljude, pozdravljala ih, kada treba sačekala, pomogla pri ulasku. Bilo je i teških trenutaka, nisu svi putnici ljubazni, kaže, pogotovo putnice. Radni je vijek završila jučer nakon počasne vožnje u 10 sati i 55 minuta. U tramvaju tamburaši, dočekali je cvijećem, trenutak pun emocija, ali još nije suzu pustila. Nije stigla od čestitara. Za desetljeća rada u GPP-u promijenila je 10 direktora i vozila sve tramvaje, a najviše joj je pri srcu stari Genscher. Iznenadila se koliko joj je ljudi čestitalo, a dio zasluge za to imaju i retfalački umirovljenici koji su je pismom pohvalili kao posebnu. I gradonačelnik Ivan Vrkić ju je rano ujutro u 5 i 20 iznenadio čestitkom i cvijećem.









Tekst i foto: Željka Bačić/Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65867
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.05.2016. 10:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pročitajte i ostale Facebook komentare

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: