Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Lensu svim Legama i Legicama - kupcima sunčanih naočala poklanjanju poklon bon od 300 kn

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65779
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.05.2016. 9:34 
Naslov:  U Lensu svim Legama i Legicama - kupcima sunčanih naočala poklanjanju poklon bon od 300 kn
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sunčane naočale imaju i važnu estetsku ulogu. Uz to što su korisne, mogu biti ukras svakom licu, pomladiti nas, postrožiti, naglasiti osobnost, omekšati naš izgled i slično.

Pomno odabran okvir može istaknuti nešto što želimo, primjerice boju očiju, ali i sakriti nešto što ne želimo da se vidi, primjerice ožiljak na koži, spuštenu vjeđu, bijelu rožnicu zbog ozljede oka ili žmirkanje.



Sunčane naočale jedna su od obaveznih potrepština tijekom ljeta, a ujedno i nezaobilazan modni detalj. Stoga je važno znati kako odabrati sunčane naočale koje će pristajati vašem licu i uklopiti se u vaš stil odijevanja.



Najbolji savjet za odabir sunčanih naočala Vam mogu dati Vaše Lege ili Legice ili stručno osoblje Očne optike Lens.



Novosti iz Očne optike Lens

Očna optika Lens svojim konstantnim akcijama razveseljava sve svoje dosadašnje i potencijalne kupce. Ovaj put velik broj naših dragih LEGA i LEGICA imao priliku uz kupovinu sunčanih naočala iskoristiti iskoristiti pravo na poklon bon do čak 300 kuna.

U Očnoj optici Lens 12. travnja 2016. godine je krenula akcija popularnog naziva POVEDI LEGU I LEGICU u Lens.



Akcija je koncipirana na način da svi koji se odluče kupiti nove sunčane naočale imaju priliku dobiti poklon bon od 300 kn za svog legu ili legicu. Poklon bon od 300 kn je moguće iskoristiti na dan kupnje za druge sunčane naočale ili kompletne dioptrijske naočale.

Ukoliko se Lege ili Legica odlući iskoristit poklon bon kasnije, onda ostavaruje pravo na poklon bon u nešto manjem iznosu, točnije u iznosu od 200,00 kn koji je moguće iskoristiti do 1. lipnja 2016. godine.



Službeni završetak ove akcije je predviđen za 12. svibnja 2016. godine.

Svi koji još niste čuli za ovu akciju ili ste čuli, a niste je koristili i smatrate je zanimljivom, požurite što prije zajedno sa svojim legom ili legicom u Lens i priuštite si nešto iz njihovog asortimana svjetski poznatih brenodava sunčanih naočala po nikad boljim uvjetima.

[klik za uvećanje]


Očna optika Lens
Pavla Pejačevića 5 – 031 367 090
Hrvatske Republike 23 – 031 211 700
Web: Lens-optika.hr







[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: