Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



KBK Dux: Predstavljanje programa - Funkcionalni treninzi Man up te fiziolates medicinska gimnastika [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.05.2016. 15:37 
Naslov:  KBK Dux: Predstavljanje programa - Funkcionalni treninzi Man up te fiziolates medicinska gimnastika
Od 02.05.2016. 16:00 do 06.05.2016. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U KBK Dux dobrodošli su svi koji žele preventivno djelovati na svoje zdravlje usljed za današnje vrijeme sve češćeg sedentarnog načina života, probni trening je besplatan. Predstavljaju programe Funkcionalni treninzi MAN UP te FIZIOLATES medicinsku gimnastiku.

Man up
Kao što se iz samog naziva da naslutiti neće biti lako, kombiniraki vježbe iz različitih sportova te koriste različite rekvizite poput girja (eng.kettlebell), utega, vratilo za zgibove, suzpenzijske trake za trening sa vlastitom težinom, plyobox-evi za skakanje, vijače, trening uže (eng.battle rope), medicinke, wall ball, boks vreće, gume, te mnoge druge rekvizite sve kako bi poboljšali izdržljivost, kondiciju, izgubili višak masnog tkiva te u konačnici osjećali se bolje i zdravije.

Bit je svih vježbi ostvariti da radi što više grupa mišića istovremeno. Ipak, velika većina vježbi najviše pogađa trbuh i donji dio leđa, što su kod većine ljudi najslabiji dijelovi tijela. Ako dodamo tome današnji stil života gdje smo primorani veći dio dana sjediti, da li je to zbog posla, škole, fakultete ili učenja naravno da vježbanjem trebamo i možemo umanjiti posljedice takvog životnog stila i općenito si poboljšati kvalitetu života riješavajući se nakupljenog stresa kroz svakodnevne obveze.



Fiziolates
Obuhvaća kombinaciju fizioterapijskih vježbi za povećanje mobilnosti zglobova i same kralješnice te vježbi za povećanje fleksibilnosti. Također, obuhvaća, skup vježbi za poboljšanje i održavanje optimalnog mišićnog tonusa te samim time osigurava zdraviji i stabilniji lokomotorni sustav.

Primjenjuje se korektivna i preventivna medicinska gimnastika u otklanjanju i smanjenju tegoba uzrokovanih degenerativnim promjenama na zglobovima i kralješnici te radi povećanja eventualno smanjenog opsega pokreta u pojedinim zglobovima.

Velike medicinske lopte, bučice različitih kilaža, elastične trake i štapovi su samo neki od rekvizita kojima ćemo kreativno oblikovati i unaprijediti trening.

FIZIOLATES je namjenjen svim dobnim skupinama te će polaznici biti grupirani u manje skupine iste ili slične problematike lokomotornog aparata radi što kvalitetnijeg i cjelovitijeg pristupa svakom polazniku.

Skolioze, kifoze, lordoze, artroze, različiti bolni sindromi kralješnice i velikih zglobova poput kukova, koljena, ramena su samo neke od dijagnoza s kojima nam se možete obratiti i doći vježbati s nama.







Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja mjesečnu članarinu za program: fiziolates, butt lift, jutarnji total body, kickboxing i fitbox vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "S Osijek031.com želim vježbati fiziolates!"
ili
"S Osijek031.com želim vježbati butt lift!"
ili
"S Osijek031.com želim jutarnji total body!"
ili
"S Osijek031.com želim kickboxing!"
ili
"S Osijek031.com želim fitbox!"

[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
jutarnji total body -
Matea Čubelić

fitbox -
Sandra Živković, Sara Bencetić

kickboxing -
Pero Jaman, Boris Stefanov, Ivonne Ana Lančić

butt lift -
Sara Jambrešić

fiziolates -
Marina Simunić, Kristina Dujmović

Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: