Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Jug II: Humanitarna akcija za Vukovarske leptiriće - Zumbathon

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65742
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.04.2016. 9:32 
Naslov:  SD Jug II: Humanitarna akcija za Vukovarske leptiriće - Zumbathon
30.04.2016. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Centar zdravlja VAGA u suradnji s Plesnim klubom Kick organizira Zumbathon® - humanitarni Zumba® Masterclass za udrugu Vukovarski leptirići. Uključite se i vi uplatom donacije na posebno otvoren žiro račun koji je aktivan 60 dana (IBAN: HR16 2407000 – 1500317680 OTP banka) ili im se pridružite u subotu, 30. travnja 2016. u 18 sati u sportskoj Dvorani Jug 2 u Osijeku na Zumbathonu® za Vukovarske leptiriće.

Cilj je prikupiti sredstva dostatna barem za jedan mjesec terapije za djecu s poteškoćama u razvoju koja svoju terapiju ne mogu ostvariti putem javnih zdravstvenih ustanova. Zato u udruzi Vukovarski leptirići mogu dobiti potrebnu skrb, međutim nedostaju sredstva za plaćanje stručnjaka koji te terapije provode.

Stoga su se udružili kako bi svojim malim doprinosom pomogli da se terapija koja je od iznimne važnosti za djecu u fazi intenzivnog rasta i razvoja može kontinuirano odvijati. Trenutačno u udruzi pružaju pomoć rehabilitacije i socijalnog uključivanja oko stotinjak djece s poteškoćama u razvoju iz cijele istočne regije.

Ulaznica za sve starije od 18 godina je 30 kn, a za one mlađe ulaz je besplatan


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: