Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HDZ: Vlatko Kopić aklamacijom izabran za predsjednika gradskog odbora HDZ-a grada Osijeka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.04.2016. 9:04 
Naslov:  HDZ: Vlatko Kopić aklamacijom izabran za predsjednika gradskog odbora HDZ-a grada Osijeka
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Izborna skupština Gradskog odbora HDZ-a grada Osijeka održana je danas u Hotelu Osijek. Na Izbornoj skupštini aklamacijom je izabran novi/stari predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Osijek dr. Vlatko Kopić.

Stranačkim izaslanicima obratili su se član predsjedništva HDZ-a, zastupnik u Hrvatskom saboru i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a OBŽ Ivan Anušić, i zastupnik u Hrvatskom saboru Ivan Radić koji su pozvali na istinsko zajedništvo svih članova HDZ-a u gradu Osijeku.

Do sada su svi postavljeni ciljevi bili ispunjeni - od pobjeda na svim izborima u posljednje dvije godine, do povratka povjerenja građana Osijeka u ljude i jasnu viziju čelništva i članova Hrvatske demokratske zajednice, čulo se u govorima.

"Mi nismo otišli sjediti u Zagreb i mirno gledati kako projekti od vitalnog značenja za Slavoniju i Baranju opet stoje po strani, te da za njih nema sredstava ili razumijevanja. Želim da Slavonija i Baranja dobiju svu podršku i pomoć koja je potrebna, i koja je obećana u predizborno vrijeme. Problemi koje imamo su veliki, a upravo je HDZ kroz naše zastupnike u Hrvatskom saboru, te uz pomoć Vlade Republike Hrvatske, odgovoran za njihovo rješavanje. Na tome ćemo intenzivno raditi, i za to nam treba podrška svakog člana HDZ-a u Osijeku i cijeloj Osječko-baranjskoj županiji", naglasio je Ivan Anušić.

Dr. Vlatko Kopić u izvješću o proteklom mandatu osvrnuo se na intenzitet i vrstu poslova kojima se Gradski odbor HDZ-a Osijeka bavio u proteklih deset mjeseci. Ključnim je ocijenio povratak na teren i ponovnu izgradnju izravnih kontakata sa članovima, te osnaživanje stranačke infrastrukture.

Od pozvanih 194, skupštini je nazočilo 168izaslanika koji su jednoglasno izabrali dr. Vlatka Kopića za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a grada Osijeka, jednako kao i članove Nadzornog odbora.

Za izaslanika na Općem saboru HDZ-a u ime Gradskog odbora HDZ-a grada Osijeka jednoglasno je izabran dr. Vlatko Kopić.

Kako je bilo više kandidata za članove u Gradskom odboru, tajnim glasovanjem izabrani su Frano Barač, Ivan Begović, Željko Biočić, Domagoj Biuk, Ivana Davidović, Marela Đurić, Zdenko Gverijeri, Mate Jurčević, Marijana Kopljar, Sanja Kovačević, Željko Kovačević, Josip Mihaljević, Domagoj Mikulić, Zdravko Nalio, Milan Opačak, Igor Pandžić, Sanda Pašuld, Dalibor Pleša, Drago Šubarić i Marija Vrkić.

"Grad Osijek je lokomotiva cijele regije, i zato naša organizacija mora biti lokomotiva Hrvatske demokratske zajednice u Osječko-baranjskoj županiji.Ispred nas je razdoblje puno izazova, ali i želja i nade! I zato budite spremni na rad. No, rad će polučiti rezultate samo ako se budemo držali zajedno. Do pobjede stižu samo oni hrabri, a među vama vidim hrabre i odlučne žene i muškarce koji su spremni stranku dovesti do novih pobjeda", zaključio je u svome govoru dr. Vlatko Kopić.



Tekst i foto: Povjerenstvo za medije, HDZ OBŽ

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: