Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ORaH: Dan planete Zemlje [2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65890
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.04.2016. 9:59 
Naslov:  ORaH: Dan planete Zemlje [2016.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prije točno godinu dana, povodom Dana planete Zemlje, ORaH-ova Gradska organizacija zasadila je svoj prvi orah u novom gradskom parku na Uskim njivama. Neki bi rekli da je to mali doprinos očuvanju našeg planeta, ali za nas je to jako velik korak. Jer pokrenuli smo trend sadnje oraha i u drugim mjestima lijepe naše. Kao putokaz da svatko od nas može malim stvarima doprinijeti očuvanju okoliša.

Stoga smo se na današnji dan ponovo okupili na istom mjestu kako bi se uvjerili da naš orah raste. Polako, ali ipak raste. Poput stranke istog imena.

Prije toga uputili smo se do Stare Drave u Višnjevcu, kako bi je očistili od nagomilanog smeća. Prostora koji je već očišćen prije mjesec dana od strane učenika, izviđača, ribiča, predstavnika Mjesnog odbora i Unikoma, no na žalost ponovo je onečišćen. Bio je to podsjetnik da o Zemlji ne smijemo misliti samo na današnji dan. Jer to nam je još uvijek jedini dom i svi zajedno moramo povesti računa u kakvom ćemo je stanju ostaviti našim potomcima.







Tekst i foto: Predsjednik Gradske organizacije, Mladen Čabarkapa

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: