Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ovaj vikend u Portanovi vas očekuje Elsa&Olaf show i koncert Ive Ćurić u Lounge baru Waldinger

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65677
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.02.2016. 17:16 
Naslov:  Ovaj vikend u Portanovi vas očekuje Elsa&Olaf show i koncert Ive Ćurić u Lounge baru Waldinger
13.02.2016. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Crtić koji je osvojio srca mališana ovaj vikend oživjeti će u Portanovi. Subota 13. veljače 2016., poslijepodne rezervirana je za najmlađe, te vas od 16 sati očekuju Elsa&Olaf show! Olaf je pripremio zabavne igre za djecu, a kako bi čarolija bila potpuna Elsa će nam otpjevati svoju pjesmu. Očekuje vas kreativna radionica izrade snjegovića, zabavne igre, singing show i puno dobre zabave. Događanje je naravno besplatno,a tko god poželi moći će se fotografirati s nekim od svojih omiljenih junaka.



Subotu navečer posjetite II. kat Portanove i uživajte u koncertu predivne Ive Ćurić. Koncert se održava povodom Valentinova, a organiziraju ga Lounge bar Waldinger i restoran Polaris.

Ovaj vikend u Portanovi vas očekuje jedno posebno iznenađenje. Portoš i Hypo Alpe Adria banka pokloniti će vam bespla shopping! Portoš će se šetati po trgovinama i nekome platiti račun za odabrane artikle... Kome? To ćete vidjeti ako budete u shoppingu ovaj vikend jer možda Portoš baš vas odabere kao sretnog dobitnika kojemu će platiti račun u cijelosti... Vidimo se u shoppingu!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: