Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Humanitarna udruga "Rijeka ljubavi": Podjela nove odjeće i obuće za sve uzraste korisnicima socijalnih iskaznica

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65771
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.02.2016. 12:18 
Naslov:  Humanitarna udruga "Rijeka ljubavi": Podjela nove odjeće i obuće za sve uzraste korisnicim
Od 12.02.2016. 10:00 do 13.02.2016. 14:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ dijelit će novu odjeću i obuću za sve uzraste korisnicima socijalnih iskaznica dana 12. i 13. veljače 2016., od 10 do 14 sati na adresi Vj. Ivana Meštrovića 50 u prostorijama socijalne samoposluge.

Uz sav napor nisu uspjeli osigurati prostor kako bi se sagledala donirana roba prilagođena za planiranu modnu reviju, stoga su bili prisiljeni svu doniranu odjeću i obuću u socijalnoj posluzi ustupiti humanitarnoj udruzi u Bilju. Nova odjeća bit će podijeljena isključivo obiteljima sa socijalnim iskaznicama. Ovu vrijednu donaciju donirala nam je Vlada Republike Hrvatske (Povjerenstvo za besplatnu dodjelu strane robe – carinski ured Osijek).


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65771
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.02.2016. 17:12 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ dijelila je novu odjeću i obuću za sve uzraste korisnicima socijalnih iskaznica danas 12. veljače / petak / od 10 do 14 sati na adresi Vij. Ivana Meštrovića 50 u prostorijama socijalne samoposluge.
Nova odjeća podijeljena je isključivo obiteljima sa socijalnim iskaznicama. Ovu vrijednu donaciju donirala nam je Vlada Republike Hrvatske (Povjerenstvo za besplatnu dodjelu strane robe – carinski ured Osijek).Ispred Grada nazočio je pročelnik gradskog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb gospodin Romano Kristić,na čemu mu se srdačno zahvaljujemo.Tom prilikom organizirana je i mala modna revija za djecu iz višečlanih socijalno ugroženih obitelji.Naši mali modeli, kao pravi profesionalci, radosno i s osmijehom na licu prošetali su ispred prisutnih fotoreportera i medijskih kuća.Isprobane odjevne predmete su dobili na poklon,a njihovi prisutni roditelji također su ponešto izabrali za sebe iz ponuđenog asotimana odjeće i obuće.Ispred socijalne samoposluge stvorio se poduži red naših sugrađana koji su strpljivo čekali da mali manekeni završe svoju modnu reviju.
Podjela se nastavlja i sutra u isto vrijeme i na istom mjestu kada ćemo preostalu odjeću i obuću ponuditi zainteresiranim građanima sa socijalnom iskaznicom....









Tekst i foto: Predsjednica Udruge: Štefica Čučak

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: