Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradski vrt: NK Osijek - NK Istra

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.02.2016. 16:45 
Naslov:  Gradski vrt: NK Osijek - NK Istra
13.02.2016. 15:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon gotovo 6 mjeseci priča oko Osijeka počinje se razvijati u smjeru kako su i tražili službenim proglasom objavljenim 9. rujna 2015.

Sada je izgledno kako će se ispuniti neki od zahtjeva koje su naveli, a u prvom redu zahtjevala se smjena kompletnog klupskog rukovodstva, na čelu s predsjednicom kluba Valentinom Koprivnjak, te smjena članova aktualnog Nadzornog odbora na čelu s Darinkom Mikulićem…

Vjeruju kako će nova vlasnička struktura kluba u petak i službeno izaći sa svojim stavom i planom te službenom potvrdom ispunjavanja zahtjeva, stoga će utakmicom protiv Istre u subotu, 13. veljače 2016., biti prekinut bojkot te se podrška ponovno vraća na tribine! Nedavnim okupljanjem na Trgu Slobode pokazali su kako navijačka vojska i dalje snažno stoji iza simbola nepokorenog grada. Vrijeme je da tu priču sada presele s ulice na tribine te budemo dio podrške isključivo i samo Osijeku s vjerom kako u budućnosti neće biti potrebe za radikalnim potezima popout bojkota.

Ovim putem pozivaju sve članove da se u što većem broju odazovu na utakmicu i prekid bojkota, gdje će zajedničkim snagama stati ispred imena kluba!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: