Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pola milijuna kuna vrijedan Lidlov donacijski program "Više za zajednicu" nastavlja i treću godinu pomagati po cijeloj Hrvatskoj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.02.2016. 15:11 
Naslov:  Pola milijuna kuna vrijedan Lidlov donacijski program "Više za zajednicu" nastavlja i treć
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Trgovački lanac Lidl Hrvatska treću godinu zaredom provodi donacijski program zaposlenika „Više za zajednicu!“ vrijedan pola milijuna kuna. Ovogodišnja tema programa su kultura i obrazovanje. Od ukupno 71 donaciju koju će Lidl donirati većina su obrazovne institucije, kulturno-umjetnička društva, udruge za promicanje kulture i obrazovanja. Obilježavanju početka događanja u osječkom Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića prisustvovali su predstavnici Lidla, zamjenik gradonačelnika Osijeka Vladimir Ham, voditeljica Ida Prester, predstavnici 15 doniranih udruga i institucija s područja Slavonije te Lidlovi zaposlenici koji su ih kandidirali i koji će imati priliku volontirati u udrugama.



S ponosom možemo reći da smo izuzetno zadovoljni uspjehom našeg programa „Više za zajednicu!“ i upravo zbog pozitivnih reakcija lokalnih zajednica kojima smo dosada pomogli i ove godine smo odlučili nastaviti s donacijskim programom naših zaposlenika. Tvrtka Lidl Hrvatska kontinuirano provodi programe koji pomažu lokalnim zajednicama te time želimo iskazati dio zahvalnosti za naš rast i razvoj. Ono što je jedinstveno u ovom projektu je činjenica da naši zaposlenici imaju priliku aktivno sudjelovati u odabiru neprofitnih organizacija i udruga diljem Hrvatske. “– poručili su iz Uprave Lidla Hrvatska.



Obilježavanju početka programa u Osijeku prisustvovao je i zamjenik osječkog gradonačelnika Vladimir Ham, a predstavnici Lidla uručili su simbolične čekove – donacije 15 udruga i institucija slavonskog područja, dok su zahvalnice uručene Lidlovim zaposlenicima koji su te udruge predložili. Lidlovi zaposlenici koji su sudjelovali u programu „Više za zajednicu!“ predlažući udruge imat će priliku također volontirati u istima. Događanje u Osijeku moderirala je poznata voditeljica Ida Prester, a sudionici su po završetku službenog dijela uživali u popularnoj i zabavnoj predstavi „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“.



Podsjetimo, u protekle dvije godine kroz program je donirano više od milijun kuna preko 170 različitih udruga, a ove će se godine donirati još pola milijuna kuna 71 udruzi i instituciji u Hrvatskoj. Dosad su donirane različite udruge, bolnice, dječji domovi, vrtići i ustanove, a prednost se davala udrugama koje se bave djecom. Zahvaljujući angažmanu svojih zaposlenika, njih više od 1800, Lidl će i ove godine doprijeti gotovo do svakog grada u Hrvatskoj, donirajući institucije koje se bave kulturom i obrazovanjem. Trgovački lanac Lidl prva je kompanija u Hrvatskoj koja je organizirala ovakvu humanitarnu akciju na razini cijele države, aktivno uključujući sve svoje zaposlenike, i to već treću godinu zaredom.





Tekst i foto: Tihana Belin

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: