Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Neobična dalmatinsko-slavonska suradnja Joleta i TS Libera - "Cakum pakum"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.02.2016. 11:31 
Naslov:  [VIDEO] Neobična dalmatinsko-slavonska suradnja Joleta i TS Libera - "Cakum pakum"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Duet jednog od najboljih zabavljača na estradi, Joleta, i mladog tamburaškog benda Libero pod nazivom 'Cakum pakum' novost je i pravo osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni. Po prvi puta, u Joletov prepoznatljiv glazbeni izričaj umiješale su se tambure i buzuki te je tako nastala zanimljiva priča o ljubavi i ludostima 'glave u oblacima'. Do ove neobične dalmatinsko-slavonske suradnje došlo je na obostrano zadovoljstvo:

''Upoznali smo na jednoj jako dobroj fešti, s koje smo, naravno, otišli zadnji... Svidjeli su mi se jer su, prije svega, normalni momci i dobri ljudi. A kada su mi ponudili pjesmu, rekao sam da, ako se uklapa u moj žanr, zašto ne?'' – priča poznati splitski pjevač, koji je 'od prve' pružio priliku mladim Slavoncima.




''Nama kao mladom bendu bila je velika čast i zadovoljstvo surađivati s Joletom. Od samog početka suradnje vladala je pozitivna atmosfera između nas pa se nadamo da će to i publika osjetiti u pjesmi... – ističu veseli i talentirani dečki iz Libera.

Spot za 'Cakum pakum', pjesmu zaraznog ritma i teksta, sniman je na najpoznatijim lokacijama u gradu na Dravi – Osijeku.

Foto: Zoran Cindrić i Mario Šulina
Glazba: Marin Bando
Tekst: Fayo
Produkcija i snimanje: Leo Škaro i Željko Nikolin
Spot: Mario Sulina / Produkcija Nova




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: