Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Epic: Vikend program [11.-13.2.2016.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65757
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.02.2016. 9:46 
Naslov:  Epic: Vikend program [11.-13.2.2016.]
Od 11.02.2016. 21:00 do 13.02.2016. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Epicu:

Četvrtak, 11. veljače 2016.
Reggaebus SoundSystem - EPIC in dub

Gotovo čitava godina prošla je od posljednjeg čišćenja stoljetne prašine iz Epica čistom snagom bassa.

Heavyweight saundsistem priča vraća se u Osijek, a nakon Digitrona i Warrior Chargea podrhtavanje će uzrokovati crna belgijska dub machina, Reggaebus Soundsystem, trenutno na turneji istocnom europom.

Za kontrolama tisuća crnih watta doći će Mad Codiouf, umjetnik militantnog stila, grubih bass dropova i mistične produkcije iz O.B.F. dub škole. Dva izvrsna EP-a u njegovoj produkciji mozete potraziti na soundcloudu kako bi bili spremni na ono sto vas ceka.

Regionalan support pruža original balkan dub roots & culture ikona, organsko srce Digitron Soundsystema, VRX. Uvijek spreman na dobru zajebanciju, kvalitetnu rakijicu i mastan bass, vraća se u Osijek vidjeti što se tu promijenilo u posljednjih godinu dana.

Lokalni support je uvijek među vama.



Petak, 12. veljače 2016.
Novi, svježe zapakirani drum'n'bass tulum dogodit će se u subotu 12. ožujka u klubu Epic. S ponosom najavljujemo odličan program koji pripremamo za proljeće i suradnju sa Seasplash Festivalom ali i novim klupskim programom Bassinga.

U goste nam po prvi puta dolazi lice koje je i otprije poznato osječkoj publici - DJ Rahmanee. Rahmanee je više od 15 godina na sceni, a iza njega je mnoštvo uspješnih suradnji i izdanja za priznate svjetske i domaće etikete, a neka od njih su: Sort Dem Out EP, Budjav Lebac remix, Why Don’t You remix, album “Do Kraja Svijeta” sa Sky Wiklerom iz Bad Copy-a, Stopper EP i mnoga druga. Nastupao je na gotovo svim poznatim festivalima u regiji, od Exita do Outlook festivala. Pjesme mu se nerijetko nađu u setovima najpoznatijih svjetskih d'n'b producenata, od Dj Marky-a, Enei-a, do London Electricity-a.

Zagrijavanje će odraditi iskusni Revolt DJ's - Max dok će nakon gosta VuBass rezidenti Leeks i Kula selektirati po običaju prljave poskočice.

Šank floor preuzimaju najstariji i najmlađi osječki bass kolektivi, Glechudesa sa više od 10 godina prisutnosti te Bassinga koja je napunila tek godinu dana. Nema sumnje, clash generacija iza mix pulta.

LineUp
- RAHMANEE (Srb)
- LEEKS
- KULA
- MAX
- OLIVER
- VJEKOSLAV
- WEEDRAN
- SAFETY BREAKS

Upad: 30 kn
Start: 22h | End: 06h



Subota, 13. veljače 2016.
Epic: Bassno Valentinovo [2016.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: