Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Šahovska simultanka - međunarodni majstor Nenad Mrkonjić pobijedio građane 11 : 0

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.02.2016. 9:58 
Naslov:  Šahovska simultanka - međunarodni majstor Nenad Mrkonjić pobijedio građane 11 : 0
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Druga šahovska simultanka koju su u nedjelju 7. veljače organizirali Osječki šahovski savez i udruga Snaga kulture protekla je u odličnoj atmosferi .

Majstoru Mrkonjiću suprotstavilo se 11 ljubitelja šaha mahom mladih i talentiranih igrača ŠK ETF Osijek koji su pružili dobar otpor, ali je na kraju međunarodni majstor Nenad Mrkonjić pobijedio sve šahiste.

Posebna zanimljivost je da je najmlađi igrač bio petogodišnji Dominik Brleković koji je pružio snažan otpor i partiju izgubio u samoj završnici. Trojici igrača koji su zadnji ostali na ploči organizatori Zvonko i Davor Horvat darovali su prigodne poklone sponzora Konzuma u čijim se prostorima u Gackoj ulici i održala šahovska manifestacija.

Ove nedjelje 14. veljače 2016., u 10.00 sati je na rasporedu brzopotezni turnir na 5 minuta na koji se mogu prijaviti svi zainteresirani šahisti uz uvjet da sa sobom ponesu šahovsku garnituru i šahovski sat.







Tekst i foto: Zvonko Horvat

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: