Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



KUC Bolero: Latino tečaj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bolero
Offline
Ukupno postova: 159
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.02.2016. 12:32 
Naslov:  KUC Bolero: Latino tečaj
Od 15.02.2016. 16:00 do 21.02.2016. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

KUC Bolero organizira Latino tečaj u subotu, 20. veljače 2016.

ROK PRIJAVE: 10.– 20. veljače 2016.
POČETAK RADA: 20. veljače 2016.

1.) TEČAJ LATINO PLESOVA ( Salsa LA Style, Bachata, Kizomba )
2.) TEČAJ DRUŠTVENIH PLESOVA I ARGENTINSKOG TANGA (Disco Fox, Engleski i Bečki valcer, Argentinski Tango...)

Cijena tečaja je vrlo povoljna s popustom za sve – pojedince i/ili grupe, želimo ples predstaviti što većem broju polaznika. Broj sati u tri stupnja ( početnom, srednjem i naprednom ) ukupno 27, po stupnju 9, više nego dovoljan da uz stručne i iskusne voditelje naučite sve što Vam je potrebno da plesnim koracima vladate suvereno plesnim podijem u bilo kojoj prigodi. Garantiramo da ćete već nakon početnog stupnja lijepo vladati osnovnim kombinacijama koje su sasvim dovoljne za samostalan plesni nastup na društvenim događanjima.

POPUSTI:
Do 20.02. upisujemo nove članove s popustima od 40 % za pojedinačne prijave (120 kn umjesto 200 kn po stupnju), a za grupe od 4 i više osoba uz prethodnu najavu i prijavu, odobravamo 50 % popusta po polazniku ( 100 kn umjesto 200 kn po stupnju). Naravno, prethodno iskustvo nije potrebno!

VODITELJ:
Voditelj plesnog tečaja je Igor Vajnberger, šesterostruki prvak RH u Salsi i Mambu, osvajač 13. mjesta na Svjetskom prvenstvu u Salsi (IDO 2011., 2015.) te 10. mjesta na Svjetskom prvenstvu u Disco Fox-u (IDO 2014., 2015.), plesni sudac parovnih, umjetničkih i street plesova HSDS-a (Hrvatskog show dance saveza).

Vrlo često kažemo da smo rođeni s dvije lijeve noge, da nismo za ples, da se osjećamo na plesnom podiju kao ribe na suhom i da nemamo osjećaj za ritam. No, to je daleko od istine i sve barijere koje imamo prema plesu kao pripadnici ljudskog roda, dolaze iz naših glava. U prilici da zaplešemo, u okrilju poznatih osoba prijatelja, osjećamo se sputano, svjesni smo ljudi koji nas okružuju i promatraju, noge su teške, brinemo se o tuđem mišljenju i o vlastitim pokretima koji su spori, neinventivni, ponavljajući. Mišljenja smo da se moramo gibati u ritmu poput pobjednika plesnih natjecanja. Vjerujte, za ples i ugodan i ispunjavajući osjećaj potrebno je puno manje!

Svi, ali baš svi, bili oni tvrdokorni protivnici plesa ili samo oni koji nisu uvjereni u svoje sposobnosti, nose u sebi ples i glazbu, ma što mislili ili rekli. I svi, baš svi uz malo truda, rada i volje mogu naučiti lijepo plesati. Uvedite novu aktivnost u Vaš život i nećete pogriješiti, oslobodit će Vas dosadne i naporne dnevne rutine, oraspoložiti Vas i obogatiti samopouzdanjem.

Istina je; ples je „muško - ženska“ vještina (sport), atraktivan i zabavan jednako muškarcima i ženama, sjajan alat za vježbanje, održavanje mentalne i tjelesne ravnoteže, čuvar od stresa, univerzalni jezik svih naroda. Ne poznaje godine, spol, vjeru i politiku! Kada želite ostati u kondiciji, kontrolirati tjelesnu težinu, bavljenje latino i društvenim plesovima je zaista odlično. Može se reći da što više daješ svom tijelu i partneru, trostruko dobiješ nazad u životnoj radosti, zdravlju i društvenoj komunikaciji.

Ako Vas je sve ovo nagnalo da osjetite dio plesnog zadovoljstva i postanete dio plesnog svijeta dugoročno ili katkoročno; bilo da ste muškarac, žena, dječak ili djevojčica javite nam se! Mi ćemo se pobrinuti da bez stresa i u opuštenoj atmosferi naučite prve plesne korake, pripremite vjenčanja ili se posvetite naprednim plesnim znanjima i usavršavate.

Društveni ples, rekreacija, Salsa za odrasle i djecu, latino, standard, latin show, show dance, Baby dance (3 – 7 god. starosti), Hip Hop dio su naše cjelogodišnje ponude.

KONTAKT, UPISI, INFO – K.U.C. „BOLERO“ - 099 3 779 799, FB: Bolero Dance







Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: