Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Edunova: Besplatni seminar "Uvod u Web dizajn"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65786
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.02.2016. 9:09 
Naslov:  Edunova: Besplatni seminar "Uvod u Web dizajn"
12.02.2016. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Edunova vas poziva na besplatni seminar “Uvod u Web dizajn” koji je namijenjen osobama koje se započinju upoznavati sa Web tehnologijama i mogućnostima korištenja istih. Seminar će se održati u prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5, u petak, 12. veljače 2016. u 17 sati.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar[at]edunova[dot]hr.

Na seminaru UVOD U WEB DIZAJN polaznici će se upoznati s cjelokupnim procesom izrade Web projekta: od analize, postavljanja strategije, planiranja, suradnje sa stručnjacima, sve do dizajniranja, programiranja, testiranja i konačnog lansiranja projekta.

Predavač Darko Raguž, član pobjedničkoga tima na OSC HACKATONU, na interaktivan će Vam način predstaviti osnovne tehnike Web dizajna i razne načine njihove primjene. Na seminaru će biti riječi i o mogućnostima zapošljavanja nakon završenog programa edukacije Web dizajner.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: