Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Borzan: Borzan donira 2.500 dječjih pidžamica odjelima pedijatrije u više hrvatskih bolnica

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65739
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.02.2016. 19:23 
Naslov:  Borzan: Borzan donira 2.500 dječjih pidžamica odjelima pedijatrije u više hrvatskih bolnica
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Neobična, ali vrijedna donacija ovih dana stiže na odjele pedijatrije nekoliko hrvatskih bolnica. Naime, zastupnica u Europskom parlamentu, Biljana Borzan, uz potporu Europskog parlamenta, odlučila je donirati nešto više od 2.500 dječjih pidžamica različitih veličina namijenjenih svim uzrastima od novorođenčeta do dojenačke dobi.

- Svaka majka, a osobito zdravstveni djelatnici koji rade na odjelima pedijatrije, znaju koliko su dječje pidžame potrošna roba i neophodne su na svim dječjim odjelima. Pidžamice su pamučne, bijele boje i mogu se kvalitetno održavati što je bitno s obzirom na mikrobiološke uvjete bolnice – izjavila je Borzan, dodajući kako je sredstva koja svaki europarlamentarac dobiva za vlastitu promociju, željela usmjeriti o ovakve i slične donacije.

Inače, pored toga što ovakve donacije olakšavaju rad bolnica, zastupnica Borzan u takvim prigodama nastoji angažirati domaće proizvođače, pa su i ove dječje pidžamice izrađene u hrvatskoj tvornici koja se bavi proizvodnjom donjeg rublja.

Donacija dječjih pidžamica danas je uručena Klinici za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Osijek, a takva donacija ovih dana stiže i u bolnice u Čakovcu, Koprivnici, Virovitici i Vinkovcima.



Tekst: Ured/Office of Mrs. Biljana Borzan MEP

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: