Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



The Kavana: Stand lega Up Marko Petar Orešković

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65789
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.02.2016. 13:53 
Naslov:  The Kavana: Stand lega Up Marko Petar Orešković
12.02.2016. 20:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki kolektiv komičara STAND Lega UP poziva vas na prvi ovogodišnji nastup gostujućih komičara, pod imenom STAND lega UP : Marko Petar Orešković @ The Kavana, koji će se održati ovoga petka, 12. veljače 2016., u The Kavani sa početkom u 20:30. Ulaz je za sve posjetitelje u potpunosti besplatan.

STAND Lega UP kolektiv svoje djelovanje temelji na popularizaciji i razvoju scene stand-up komedije u Osijeku i okolici, te je kroz nešto manje od godinu dana postojanja s velikim uspjehom organizirao niz večeri otvorenog mikrofona, kao i gostovanja komičara iz Hrvatske, Srbije i Nizozemske.

Ovom prilikom posjetiteljima će se predstaviti Marko Petar Orešković, komičar iz Zagreba, u pratnji domaćih komičara.

Marko Petar Orešković - Zagreb
Čovjek s dva imena i jednim prezimenom, nije slučajno blizanac u horoskopu, najveći je veseljko među nama!

Dolazi iz jednog grada udaljenog kakvih 70-ak km zapadno od Bjelovara, pogađate - on dolazi iz Zagreba.

Prati ga glas najvećeg improvizatora i najboljeg animatora na hrvatskoj stand up comedy sceni. Kao komičar je manje-više niškorist. Publika se smije, ali kolegama nije jasno zašto! Možda im sipa nešto u piće?

Marko Petar nikada ne prašta, ali zato još rjeđe ispašta. Upire prstom i gore i dolje, i lijevo i desno. I u sebe kad treba. On ne zaobilazi one koji se usude biti ‘javnom’ osobom. Hoćeš biti selebriti? Pripremi se da te MPO spomene na pozornici!

On je predsjednik razreda u mirovini i bivši dvostruki prvak države u aerobiku, on je komičar bez dlake na jeziku, ali i bez dlake na glavi. On ne zna gdje je Bin Laden, al’ zna gdje je G-točka!

On je, jednom riječju, Markopetarorešković.

Svim posjetiteljima savjetujemo da dođu u prostor The Kavane barem 45 minuta ranije, jer je broj sjedećih mjesta ograničen.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: