Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tražite glazbeni sastav/člana ili talent? BeeDuu je pravo mjesto za vas!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.02.2016. 10:51 
Naslov:  Tražite glazbeni sastav/člana ili talent? BeeDuu je pravo mjesto za vas!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Projekt i ideja portala BeeDuu je rezultat rada osječke startup tvrtke ATIC Solutions. Glavni cilj im je kreirati jedinstveno mjesto za povezivanje aktivnih glazbenika (bendove, samostalne i ostale), ugostitelja, uslužnit djelatnosti i talenata (i obrnuto) te olakšati potragu za bendom, talentima, svirkom ili ugostiteljima i uslugama.

Portal BeeDuu nasljednik je stranice bendovi-online.com koja je bila zadužena za pomoć pri promociji svih glazbenih sastava koji žele pokazati što znaju, neovisno o svom glazbenom opredjeljenju, ukusu ili žanru. Mlađim glazbenicima teško je doći do slušatelja i onih koji bi ih eventualno mogli angažirati za svirku te je naš cilj bio ispunjen.

Nakon dugogodišnjeg vođenja stanice bendovi-online.com, s preko 3000 članova i 800 bendova iz Hrvatske i okolice odlučili su uvesti promjene i unaprijediti postojeću stranicu te olakšati glazbenicima međusobnu suradnju u potrazi za talentima, članovima i svirkama ali i omogućiti ugostiteljima i drugima da ponude svoje usluge ili jednostavnim pretraživanjem pronađu neke druge. Spojili su sve što vam treba za kreiranje "eventa". Tako je nastao Beeduu.

Dakle, bendovi-online.com odlaze u mirovinu, dolazi bolji i raznovrsniji Beeduu. Kreiran za potrebe evenata, glazbenika, ugostitelja, i onih u potrazi za talentima ili uslugama. I dalje ćete pronaći sve bendove i žanrove kao i do sada (tamburaške, svatovske, alternativne bendove), samostalne glazbenike, i to uz nove kategorije: ugostitelja, talenata i događanja, i mogućnost oglasa, za one koji nisu uspjeli pronaći svoju kategoriju i koji će tek pronaći svoje mjesto na njihovoj stranici.

Registrirajući se na stranicu, ugostitelji i ostali imaju priliku postati dijelom sada već velike zajednice (što do sada nisu mogli), koja će im međusobno pomoći u suradnji i olakšati promociju i afirmaciju u široj javnosti. Ujedno, stranica je više nego korisna i za ostale pružatelje usluga putem kategorije talenata (coctail majstora, konobara, plesača, pjevača...).

Ukoliko tražite glazbeni sastav/člana ili talent, možda bend za određenu svečanu prigodu ili kafić za svirku petkom BeeDuu je pravo mjesto za vas.

Pregledajte arhivu glazbenih sastava poslušajte što i kako sviraju te ukoliko vam se svidi priloženo, kontaktirajte ih.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: