Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Saponia: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.11.2015. 11:43 
Naslov:  Saponia: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi
01.12.2015. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sa zadovoljstvom se može istaknuti da je nakon 15-tak godina Aktiv dobrovoljnih davatelja krvi SAPONIA ponovno započeo s organiziranjem i provođenjem redovnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Prva akcija aktiva Saponia održat će se u utorak, 1. prosinca 2015. u vremenu od 13 do 16 sati u prostorijama Saponie d.d. , Matije Gupca 2, Osijek.

Ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Osijek, Marko Đukić, i predstojnica Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC Osijek, prof. prim. dr. sc. Marina Samardžija i predsjednik Uprave, Darko Skender na zajedničkom sastanku u Saponiji dogovorili su održavanje redovnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi svaka četiri mjeseca. Akcije će se održavati u radno vrijeme u prostorijama Saponije, a svi zaposlenici koji budu darovali krv imat će slobodan dan sukladno Zakonu o radu.

Saponija, kao privatna tvrtka, ovim činom pokazala je društveno odgovorno ponašanje i osjetljivost prema društvenoj zajednici jer je svima znano da krv kao lijek može darivati samo zdrav čovjek pa time i zaposlenici Saponie.

Stoga je ovaj potez Uprave Saponie svakako za pohvaliti, a može biti poticaj i drugim tvrtkama s većim brojem zaposlenika.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: