Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Gaudeamusu provedeni probni Cambridge English assessment ispiti

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65699
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.11.2015. 12:36 
Naslov:  U Gaudeamusu provedeni probni Cambridge English assessment ispiti
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gimnazija Gaudeamus iz Osijeka nakon gotovo dvadeset godina rada i aktivnog djelovanja na unapređenju obrazovnog sustava Republike Hrvatske i dalje nastavlja uvoditi novine u obrazovanju i edukaciji.U provedbi projekata financiranih sredstvima EU već smo se dokazali, ali moramo i dalje ulagati u obrazovanje!

Svjesni smo da kroz učenje stranih jezika učimo o kulturi i običajima pojedinog naroda i na jedan drugačiji način upoznajemo se sa svim njegovim bogatstvima i raznolikostima.

Danas u Gimnaziji Gaudeamus u suradnji sa UniWorld Hrvatska i Gimnazijom Pitagora traje besplatno testiranje specifičnog naziva : ,,Probni Cambridge English Language Assessment ispit“ kao i savjetovanje učenika i roditelja koji imaju namjeru koristeći stipendije otići na studij u Veliku Britaniju.

Na besplatno testiranje prijavili su se učenici iz većine srednjih škola s područja grada Osijeka kojima smo odlučili u duhu društvene odgovornosti omogućiti sadržaj koji neće morati platiti i pozvali smo ih na besplatno testiranje. Uspješno prijavljeni učenici pristupili su testiranju svoga znanje engleskoga jezika.

Ponosni smo jer će od sljedeće godine Cambridge English Language Assessment ispiti biti sastavni dio nastavnog programa engleskog jezika gimnazije Gaudeamus, a svi ostali zainteresirani pristupnici će se moći pripremati u našoj školi stranih jezika te položiti Cambridge ispite.

Cambridge ispiti dobro su poznati te ih priznaju brojne škole, sveučilišta i poslodavci iz privatnog i javnog sektora u svim zemljama engleskoga govornog područja.

Uspjeh na Cambridge English ispitu donosi vam međunarodno priznatu diplomu koja pokazuje koju ste razinu znanja engleskog jezika dosegli. U Gaudeamusovoj školi stranih jezika će u skoroj budućnosti biti omogućeno i polaganje I pripremanje za Goethe ispite koji potvrđuju razinu znanja njemačkog jezika. Nekima je strani jezik potreban zbog poslovnih partnera, nekima zbog prekooceanskih prijatelja, nekima iz čiste znatiželje, no strani jezik na kraju krajeva potreban je gotovo svakom čovjeku, ako zbog ničeg drugog, onda radi nas samih.

Od sljedeće godine u centru Osijeka, u Gaudeamusovoj školi stranih jezika moći ćete unaprijediti svoje znanje za bolju i sigurniju budućnost !



Tekst i foto: Filip Kuštro

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: