Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Epic: Xmas in da #Casa Osijek w/ Petar Dundov

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2015. 10:18 
Naslov:  Epic: Xmas in da #Casa Osijek w/ Petar Dundov
24.12.2015. 23:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ne treba trošiti previše riječi. Božić je u igri i red je da ga odradimo sa stilom pa u goste ponovno dovode jednog i jedinog Petra Dundova u ulozi djeda mraza. 24. prosinca 2015. godine s početkom u 23 sata u Epic stiže Petar Dundov! Cijena ulaza je 40kn do 00:00, 50kn nakon.

Za sve ostalo tu je standardna postava vilenjaka Jan Kinčl Zero, Yesh i Pips. Rudolf crvenog nosa čeka vas na šanku

PETAR DUNDOV (Music Man / HR)
Petar Dundov, rođen u Zagrebu ranih 70-ih sa bogatom karijerom posljednjih 20 godina, tek prelaskom u 2000. godinu počinje koristiti vlastito ime za svoju produkciju. Tijekom godina imale su ga čast ugostiti cijenjene techno institucije od mega-festivala poput: “I Love Techno”, “EXIT”, “Awakenings and Wire”, te klubova poput: “Berghain”, “Matter” (RIP), “Womb”, “Air”, “Fuse and Space”, “Tresor”… Veliko postignuće mu je i dugogodišnja veza sa legendarnom belgijskom izdavačkom kućom “Music Man”, izdavačem koji između ostalog ugošćuje i izdanja Jeff Mills-a, Green Velvet-a i Roberta Hood-a, samo neka od zvučnijih imena industrije. Također, za Millsovu izdavačku kuću “Tomorrow” izdao je mini LP “Sculptures”. Nakon završetka svjetski priznatog debi albuma “Escapements” 2008. godine, Petar se posvećuje novijim izdanjima (Distant Shores/Music Man 2010., Tenth Plateau/Music Man 2011.), remixevima i nastupima.

Petar Dundov radi elektronsku glazbu koja nema granica, pokreće i intrigira. On je bez sumnje jedan on najhrabrijih i najoriginalnijih glazbenika koji inspirira i ostale. Kada znate da su mu obožavatelji Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer, Josh Wink, Guy J, Glimpse, Hernan Cattaneo, Brendan Moeller i Danny Tenaglia bilo bi teško ne složiti se sa navedenim.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: