Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Knjižara Nova: Promocija "Medaljon"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2015. 10:13 
Naslov:  Knjižara Nova: Promocija "Medaljon"
28.11.2015. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Čast im je pozvati vas na promociju knjige – prvog romana o škriparima "Medaljon" autorice Anite Martinac u subotu, 28. studenog 2015., u knjižari Nova u 11 sati.

U programu sudjeluju:
Anita Martinac
Ante Nadomir Tadić Šutra
Andrija Stojić
Dražen Švagelj

Anita Martinac, rođena Mihić, 07. ožujka 1973. godine u Mostaru, gdje i danas živi i radi. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Sudionica Domovinskog rata, nositeljica Spomenice Domovinskog rata i dvije medalje, Ljeto 95 i Oluja. Objavljivala je poeziju, kratke priče i dnevnike. Redovito objavljuje na svom blogu. Objavila je šest samostalnih zbirki poezije. Sudjelovala je na brojnim međunarodnim manifestacijama i književnim susretima. Za svoj rad nagrađivana je brojnim nagradama. Njezine pjesme su prevedene na engleski, španjolski, njemački i makedonski jezik. Članica je Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne i Matice hrvatske.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: