Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama: Okrugli stol "Suradnja dionika u sektoru socijalnih usluga u organiziranju i pružanju socijalnih usluga u zajednici"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65446
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2015. 9:06 
Naslov:  Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama: Okrugli stol "Suradnja dionika u sektoru s
01.12.2015. 13:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Okrugli stol organiziraju Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „ZVONO“ s partnerima Udrugom Jaglac iz Orahovice, Udrugom Upit iz Osijeka i Udruženjem Baranja iz Luga. Svrha organizacije Okruglog stola na temu „Suradnja dionika u sektoru socijalnih usluga u organiziranju i pružanju socijalnih usluga u zajednici“ je okupljanje dionika u sektoru socijalnih usluga s područja Osječko-baranjske županije radi poticanja kontinuirane komunikacije i suradnje u procesu planiranja, organiziranja i pružanja socijalnih usluga.

Okrugli stol će se održati u Osijeku, 01. prosinca 2015. godine u 13,30 sati u prostorijama Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Osijek, Solarski trg 2. (kod restorana Kompa /stara zgrada Vodoprivrede) Prijave se primaju do 30. Studenog 2015. godine u 12 sati.

Mole vas da se prijavite za sudjelovanje kako bismo se mogli kvalitetno pripremiti za rad.

Popunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail: zvono[at]os.t-com[dot]hr.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: