Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kickboxing DUX: Osvoji mjesečnu članarinu za Funkcionalni trening! [prosinac, 2015.] [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2015. 14:56 
Naslov:  Kickboxing DUX: Osvoji mjesečnu članarinu za Funkcionalni trening! [prosinac, 2015.] [nagradna igra
27.11.2015. 14:56
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

I u prosincu Kickboxing DUX vas časti bespla mjesečnom članarinom. Ovoga puta možete osvojiti članarinu za Funkcionalni trening koji vrijedi samo za prosinac. Uz odličnu atmosferu i ekipu začinite ovaj trening.

Treninzi koji obuhvaćaju sve segmente od zagrijavanja, razgibavanja, kondicije, snage, tehnike... Mlad i dinamičan klub sa planom razvoja u kojem će svoje mjesto pronaći rekreativci i natjecatelji.

Funkcionalni treninzi DUX
U posljednje vrijeme u razgovorima o treninzima sve češće možete čuti izraz "funkcionalni trening".

Kod pravog funkcionalnog treninga nema sprava, bench pressova i biceps pregiba. Pravi je funkcionalni trening najpotpuniji način treniranja, jer se radi na svim bitnim komponentama koje se poboljšavaju treninzima - snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti. Moglo bi se reći da funkcionalni fitness uzima ono najučinkovitije iz svih drugih sportova te ih logički slaže u jedan veoma raznolik, ali iznimno učinkovit koncept!

Bit je svih vježbi ostvariti da radi što više grupa mišića istovremeno. Ipak, velika većina vježbi najviše pogađa trbuh i donji dio leđa, što su kod većine ljudi najslabiji dijelovi tijela. Ako se tome dodaju i minimalni odmori između vježbi, dobivamo vrlo moćno oruđe za sagorijevanje masti i izgradnju mišića! Upravo je zbog te kombinacije vježbi koje aktiviraju sve mišiće u tijelu s minimalnim odmorima ovakav način treniranja vrlo iscrpljujući, fizički i psihički, ali se njime ostvaruje bolja kondicijska sprema i učinkovitije sagorijevanje suvišnih masti.

Što se tiče samih vježbi, radi se o velikom broju raznih pliometrijskih skokova sa ili bez kutija, čučnjevima, deadliftovima, olimpijskom izbačaju, kettlebell vježbi, radu sa suspenzijskim trakama, zgibovima i razboju na šipkama. Što je najbitnije, treninzi su prilagodljivi za sve razine tjelesne pripremljenosti te su prilagođeni i ženama.

Funkcionalni treninzi kontakt: Ivan Kereta 0919455956







Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja 2x1 mjesečnu članarinu za Funkcionalni trening vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "S Osijek031.com u prosincu želim ići na Funkcionalni trening u KBK Dux!
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Filip Mesarić
Elizabeta Vujnovac


Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!
]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: