Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trg Sv. Trojstva, Tvrđa: Doček Nove godine [2016.] : Pavel + Red Roosters

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.11.2015. 13:08 
Naslov:  Trg Sv. Trojstva, Tvrđa: Doček Nove godine [2016.] : Pavel + Red Roosters
31.12.2015. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[1.1.2016.] [FOTO + VIDEO] Doček Nove godine 2016. Osijek


[30.12.2015.] Nova godina nam se opasno približila te vas sve zato podsjećamo da tu ''najluđu noć u godini'' možete provesti s nama u dobrom društvu uz posebnu novogodišnju ponudu hrane i pića po popularnim cijenama i najbolje izvođače. Naime, kao što smo vam već najavili Novu će godinu s nama na Trgu sv. Trojstva u Tvrđi dočekati rock'n'roll band iz Osijeka, Red Roosters koji čine Ljudevit Laušin, Josip Horvat, Matija Nikolin i Alen Valinčić, te jedan od najpopularnijih i najkvalitetnijih hrvatskih pop-rock bendova, Pavel.

Moramo vam reći da i oni jedva čekaju doći i sa svima nama dočekati novu 2016. godinu! Koliko su uzbuđeni možete i vidjeti u ovom simpatičnom videu koji su posebno za vas snimili frontman i skladatelj Aljoša Šerić te pjevačica Antonia Matković, koji čine bend Pavel.




Podsjećamo vas kako će sve kućice u "Božićnom selu" svoja vrata u četvrtak, 31. prosinca, na Silvestrovo, otvoriti u 20 sati i radit će sve do 2 sata ujutro. Ulaz u "Božićno selo" i na ovu posebnu novogodišnju proslavu, naravno, besplatni su.

Od 20 sati "zagrijavati" će nas odlična domaća i strana pop-rock glazba s razglasa, a u 22,30 sati na već poznatu pozornicu, postavljenu ispred Kužnog pila, stupit će članovi zagrebačkog Pavela. S njihovom svirkom i hitovima dočekat ćemo odbrojavanje i čestitanje Nove godine u ponoć. Nakon čestitanja, otprilike 15 minuta iza ponoći pozornicu će "preuzeti" sve popularniji i traženiji rock'n'roll band iz Osijeka, Red Roosters, te izvrsnim obradama rock standarda i autorskim pjesmama nastavljati zabavljati publiku sve do 2 sata ujutro.

Satnica programa (31. prosinca 2015. – 1. siječnja 2016.):
- 20,00 – otvaranje "Božićnog sela" u Tvrđi
- 22,30 – Pavel
- 00,00 – doček Nove godine i čestitanje
- 00,15 – Red Roosters
- 02,00 – završetak programa


[28.12.2015.] Pripreme za najbolju novogodišnju feštu u istočnoj Slavoniji i Baranji u punom su jeku! Kao što je već najavljeno, u prekrasnom ugođaju "Božićnog sela" na Trgu sv. Trojstva, kao veliko finale drugog izdanja "Adventa u Tvrđi", održat će se velika novogodišnja proslava na otvorenom s odličnim glazbenim programom, u sklopu kojega će zasvirati i zapjevati Pavel i Red Roosters.

Posebno za ovu prigodu sve kućice u "Božićnom selu" svoja će vrata u četvrtak, 31. prosinca, na Silvestrovo, otvoriti u 20 sati i radit će sve do 2 sata ujutro. Ulaz u "Božićno selo" i na ovu "cool" novogodišnju proslavu, naravno, besplatni su, a za vrijeme novogodišnje fešte niz kućica, osim svoje redovite ponude po već poznatim cijenama, uvest će i posebnu novogodišnju ponudu hrane i pića po popularnim cijenama. Na pozornici će se pak izmjenjivati sve popularniji i traženiji rock'n'roll band iz Osijeka, Red Roosters, te Pavel, trenutačno jedan od najpopularnijih i najkvalitetnijih hrvatskih pop-rock bendova. O točnoj satnici programa i ostalim dodatnim detaljima ove sjajne novogodišnje fešte javnost će biti pravodobno obaviještena.

Inače, Pavel predvode frontman i skladatelj Aljoša Šerić te pjevačica Antonia Matković. Na svojim nastupima pune dvorane i klubove te oduševljavaju kritiku i publiku svojim specifičnim pjesmama, među kojima se izdvajaju hitovi poput "Čuvaj me", "Autentično osrednji", "Zbog tebe", "Ispočetka" i drugi. Nedavno su "izbacili" svoj novi odličan singl "Poslije nas", prvu pjesmu s kojom najavljuju materijal s novog albuma. Službeno će ju predstaviti na nadolazećem Zagrebačkom festivalu 22. siječnja 2016., a Osječani će ju imati čast uživo čuti tri tjedna ranije. Za pjesmu koju sam autor Aljoša Šerić opisuje kao "slavonsko-meksički hibrid", snimljen je i pripadajući videospot u režiji Luke Nižetića, a može ga se pogledati na YouTube kanalu:




Red Roosters čine Ljudevit Laušin, Josip Horvat, Matija Nikolin i Alen Valinčić. Osim obrada The Beatlesa, The Rolling Stonesa i drugih legendi rock scene, imaju i niz sjajnih autorskih pjesama koje su već zamijećene u Hrvatskoj i regiji, ali i dalje, čak i u Velikoj Britaniji.

Svoj dolazak i praćenje ove fešte već je najavio i niz hrvatskih medijskih kuća pa pozivamo sve zainteresirane, a koji još nisu odlučili gdje će dočekati prve minute nove 2016. godine, da to učine na Trgu sv. Trojstva jer je odlična zabava – zajamčena!

Dakle, već sada svi zainteresirani građani trebaju sa svojom rodbinom i prijateljima dogovoriti da je njihova destinacija za ovu posebnu noć Tvrđa, a mi ćemo ih tamo čekati s osmijehom, kuhanim vinom, toplim čajem i, naravno, sjajnom glazbom te još možda pokojim iznenađenjem.


[22.11.2015.] Još su puna tri tjedna do nove 2016. godine i završetka drugoga izdanja "Adventa u Tvrđi", a mi već sada, posebno za vas, pripremamo njegovo veliko finale.

Za veliku novogodišnju proslavu na otvorenom, koja će biti organizirana u prekrasnom ugođaju "Božićnog sela" na Trgu sv. Trojstva u Tvrđi, predvidjeli smo odličan glazbeni program, u sklopu kojega će zasvirati Pavel i Red Roosters!

Više ne moraš razbijati glavu gdje ćeš provesti "najluđu noć" jer – najluđe će biti upravo kod nas i s nama! Ako još ne znaš, Pavel je trenutačno jedan od najpopularnijih i najkvalitetnijih hrvatskih pop-rock bendova koji predvode frontman i skladatelj Aljoša Šerić te pjevačica Antonia Matković. Ovih dana "izbacili" su svoj novi odličan singl "Poslije nas", prvu pjesmu s kojom najavljuju materijal s novog albuma. Službeno će ju predstaviti na nadolazećem Zagrebačkom festivalu 22. siječnja 2016., a vi ćete ju imati čast uživo čuti tri tjedna ranije.

Naravno, osječki novogodišnji doček ne bi bio pravi bez izvrsnog osječkog benda, a to Red Roosters i te kako jest. Osim obrada The Beatlesa, The Rolling Stonesa i drugih legendi rock scene, imaju i niz sjajnih autorskih pjesama koje su već zamijećene u Hrvatskoj i regiji, ali i dalje, čak i u Velikoj Britaniji. U kombinaciji s Pavelom najcool novogodišnji doček i odlična zabava su zajamčeni, i to - besplatno.

Sve kućice u "Božićnom selu" bit će otvorene tijekom novogodišnje noći, a o ostalim detaljima novogodišnje fešte u Tvrđi bit ćeš navrijeme obaviješten/na. Već sada sa svojom rodbinom i prijateljima dogovori da je vaša destinacija za ovu posebnu noć Tvrđa, a mi ćemo vas tamo čekati s osmijehom, kuhanim vinom, toplim čajem i, naravno, sjajnom glazbom i još možda pokojim iznenađenjem.



-> Doček Nove godine 2016. [ostala mjesta i program]

Ukoliko organizirate ili znate za neki doček - pošaljite nam sve potrebne informacije na redakcijsku e-mail adresu: redakcija[at]osijek031[dot]com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: