Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GOGO: Početak projekta oslikavanja gradskih klupa

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65895
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.10.2015. 12:50 
Naslov:  GOGO: Početak projekta oslikavanja gradskih klupa
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

- Na projektu će raditi petero akademskih umjetnica i umjetnika; Valentina Grubačević, Slađana Zubić, Anamaria Barba, Rene Grgić-Đaković i AUKS. Svatko od njih na svoj će način oslikati svoju klupu te tako ostaviti trag na urbanoj i kulturnoj sceni grada Osijeka -

Poštovani,
Udruga PLANTaža i GOGO danas su održali konferenciju za medije kojom je obilježen početak projekta oslikavanje 5 klupa na Trgu Ljudevita Gaja.

Gradski vijećnik GOGE Miroslav Vanek naveo je kako se GOGO u svom radu uvijek zalagao za bolji Osijek, a rezultat ovog projekta će svakako biti ljepši Osijek. Projekt je osmislila udruga PLANTaža te je na inicijativu GOGO vijećnika u Vijeću gradske četvrti Gornji grad projekt jednoglasno prihvaćen od strane svih vijećnika. Temeljem odluke Vijeća gradske četvrti, Grad Osijek je financijski podupro projekt.

Darija Gabrić iz udruge PLANTaža navela je kako se za tjedan dana (16. i 17. studenog) planira provesti projekt oslikavanja 5 klupa na Trgu Ljudevita Gaja (kod spomenika "majka i dijete"). Na projektu će raditi petero akademskih umjetnica i umjetnika; Valentina Grubačević, Slađana Zubić, Anamaria Barba, Rene Grgić-Đaković i AUKS. Svatko od njih na svoj će način oslikati svoju klupu te tako ostaviti trag na urbanoj i kulturnoj sceni grada Osijeka.

Projekt će popularizirati park, vizualno podići grad na veseliju nestereotipnu razinu te doprinijeti kandidaturi za Europsku prijestolnicu kulture.

Zajednički je izražena zahvalnost tvrtki Unikom, Gradskoj četvrti Gornji grad, gradu Osijeku te svima koji su prepoznali i poduprli projekt.







Tekst i foto: Udruga PLANTaža i GOGO press tim

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: