Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vikend je idealan za dolazak u Portanovu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.10.2015. 15:35 
Naslov:  Vikend je idealan za dolazak u Portanovu!
17.10.2015. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jesen je zakucala na naša vrata, a modni brendovi u Portanovi su pretvorili izloge u pravu jesensku bajku uzoraka i trendy kombinacija. Izbor je raznolik, baš kao i opseg trendova koji se nose. Ni ove jeseni nema razloga za brigu da će i jedan modni stil ostati sakriven u nekom zaboravljenom modnom spomenaru. Prvo jesensko zahlađenje i kiše donijeli su sa sobom razmišljanje o toplijoj obući i odjeći, pa iako svi volimo ljeto i jesen ima svojih neodoljivih čari. Na svakom koraku dočekat će vas vatromet boja i nevjerojatno velik izbor pristiglih jesenskih kolekcija koje će od vas napraviti ljubitelja jeseni.

Prilikom dolaska u Portanovu svakako sudjelujte u nagradnoj igri Portanove „Osvoji bespla shopping“ jer imate priliku biti jedan od 7 sretnih dobitnika i osvojiti čak 1.000 kuna na potrošačkoj kartici SPLITSKE BANKE za shopping u Portanovi. Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je na Info pultu predočiti račun bez obzira na iznos iz bilo kojeg prodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta u Portanovi te preuzeti svoj kupon. Ispunite kupon, sudjelujte u nagradnoj igri i ne propustite ovu priliku jer nikada ne znate kada će sreća osmjehnuti baš vama!



Od sljedeće subote 17. listopada 2015. godine, u Portanovi vas očekuje Čarobni Lego svijet koji će biti u Portanovi sve do 25. listopada. Za sve zaljubljenike u Lego kockice ulaz je besplatan, a veliku izložbu koja se prostire na čak 500 metara kvadratnih možete posjetiti svakoga dana od 10 do 21 sati.

Novi autobus – novi termini polaska! Kako bi svima koji dolaze besplatnom autobusnom linijom poboljšali iskustvo dolaska u Portanovu, od ponedjeljka bespla do Portanove idete u novom autobusu. S novi autobusom došle su i promjene termina polazak, nove termine polaska možete pronaći na webu.

[klik za uvećanje]


[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.10.2015. 18:30 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pročitajte i ostale Facebook komentare

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: