Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomski fakultet: Internacionalna komora mladih aktivnih građana - Open day [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.10.2015. 11:56 
Naslov:  Ekonomski fakultet: Internacionalna komora mladih aktivnih građana - Open day [2015.]
12.10.2015. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Internacionalna komora mladih aktivnih građana JCI Osijek, u svijetu poznatija kao Junior Chamber International (JCI), u ponedjeljak, 12. listopada 2015. u 18 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, u dvorani 9 (prvi kat) održat će svoj ovogodišnji Open day te time svoja vrata i uvid u djelovanje udruge otvoriti svim entuzijastima željnim pozitivne promjene!

U prvom dijelu Open day-a, moći ćete saznati sve o djelovanju, projektima i ciljevima udruge, kao i idejama te porukama koje JCI nastoji odaslati kroz svoj rad, dok je drugi diorezerviran za predavanje poznate osječke poduzetnice u kulturi i zaljubljenice u kulturnu baštinu, predsjednice i osnivačice Hrvatskog društva kulturnog turizma Jesenke Ricl, koja će nam u sklopu svog predavanja pod nazivom GO SOCIAL. GO MEDIA pojasniti kako posjedujemo digitalni životopis koji je poslodavcu na dlanu, a da toga nismo ni svjesni, te reći nešto više oparadigmama odnosa s javnošću neprofitnih organizacije na društvenim mrežama.



Lokalna komora JCI Osijek, zajedno s komorama JCI Zagreb, JCI Rijeka i JCI Split, povezana je u nacionalnoj organizaciji JCI Hrvatska, a u Osijeku službeno djeluje od lipnja 2015.



U JCI Osijek dobrodošli su svi oni koji „sanjaju o stvarima koje nikada nisu postojale“ te oni koji svojim radom žele doprinijeti mijenjanju zajednice. Rad i djelovanje lokalne komore Osijek možete pratiti na njihovim službenim web i Facebook stranicama ili im se pridružiti na redovnom sastanku koji se održava svakoga drugi utorak, u prostoru Coworking Osijek u 17 sati.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: