Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Otvarena izložba strip tabli Dubravka Matakovića i Krešimira Zimonića u OŠ Tin Ujević

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.10.2015. 11:27 
Naslov:  Otvarena izložba strip tabli Dubravka Matakovića i Krešimira Zimonića u OŠ Tin Ujević
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

6. listopada 2015. u OŠ Tin Ujević u Osijeku, otvorena je izložba strip tabli autora Dubravka Matakovića i Krešimira Zimonića.

Učiteljica Jasminka Vrban je otvorila ovo druženje, a u ime škole domaćina prisutne je pozdravio ravnatelj Srećko Ivković.

Autore izložbe i projekt EDIT- Comics predstavila je Nataša Dorić, voditeljica Centra tehničke kulture Osijek-ZTK Grada Osijeka i radionica animiranog filma. Osim o samoj izložbi sa učenicima je razgovarala o samom stripu kao načinu izražavanja te o sličnostima i različitostima između stripa i animiranog filma.



Izložbu su postavili Centar tehničke kulture Osijek-ZTK Grada Osijeka, platforma EDIT – Comics i Video klub Mursa sudionik platforme.



Cilj Projekta EDIT - Comics promocija je medijske kulture, razvoj, povećanje učestalosti i kvalitete aktivnosti neovisne kulturne scene, prvenstveno pri gradovima partnerima platforme, u Vinkovcima, Zaboku, Osijeku, Koprivnici, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Ogulinu, Hrvatskoj Kostajnici i Zagrebu. Usmjerena je na edukaciju djece i mladih o medijskoj kulturi, a ponajviše o filmu, i to kroz intenzivne i dinamične radionice animiranog filma i osnovnih filmskih vještina, u suradnji sa školama, institucijama i udrugama.

Platforma je financirana sredstvima Zaklade kultura Nova.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: