Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sound: Humanitarna Stand Up večer komedije za Enu Šarac

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.10.2015. 18:19 
Naslov:  Sound: Humanitarna Stand Up večer komedije za Enu Šarac
09.10.2015. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osijek Nightlife u suradnji sa Stand LEGA Up i studentskim klubom Sound organiziraju humanitarnu Stand Up večer komedije u petak, 9. listopada 2015. godine.

Sva prikupljena sredstva se doniraju za operaciju osječanke Ene Šarac, oboljele od raka.

Osječanka je oboljela 2003. godine kao sedmogodišnja djevojčica. Dijagnosticiran joj je tumor na mozgu. Srce cijele nacije osvojila je još 2011. godine kad je odlučila prodati laptop da plati skupu operaciju mozga. Hrvatska se udružila, sakupila novac i pomogla djevojčici da plati liječenje. Nakon operacije je Ena završila u invalidskim kolicima, živci u nogama su joj od agresivne kemoterapije posve odumrli, a liječnici su rekli da nikad neće prohodati. Nakon 16 mjeseci ipak je stala na svoje noge i prohodala. Tad je osvojila nagradu Ponos Hrvatske. U Belgiji su joj 2012. godine izvadili 60 posto tumora, a godinu dana poslije toga laserskom operacijom odstranili su i ostatak. Liječnik joj je rekao da je 99,99 posto izliječena.

Bilo je to u ožujku 2013. godine. Nažalost, nakon 11 godina borbe s tumorom, dijabetesom, tri sepse, pet kirurških otvaranja glave, izgubljenog imuniteta, prikovanosti za invalidska kolica, bolest se opet vratila iako se činilo da je hrabra djevojka pobijedila sve
.“ – 24sata

Dođite u petak (20h) i nasmijte se, te podržite akciju da i 19-godišnjoj Osječanki Eni Šarac, oboljeloj od raka vratimo osmjeh na lice.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: