Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Učilište Studium: Početak je nove školske godine i vrijeme za povratak u školske klupe!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65738
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.09.2015. 18:58 
Naslov:  Učilište Studium: Početak je nove školske godine i vrijeme za povratak u školske klupe!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Učilište Studium u Osijeku otvara svoja vrata svim onima koji su odlučili pratiti svoje snove, napraviti zaokret u karijeri i ne gubiti dragocjeno vrijeme na poslu koji ih ne ispunjava. Polaznici između više od 50 zanimanja iz različitih sektora mogu pronaći baš ono koji će im pomoći da otkriju svoje skrivene potencijale i povećaju si šanse za željeno zaposlenje!

Nastava se odvija u prostorijama Učilišta gdje polaznici na raspolaganju imaju vrhunski opremljene učionice, informatički kabinet i praktikum za odrađivanje vježbi. Ono na što smo posebno ponosni su naši predavači koji pristupaju svakom polazniku i dostupni su za sva njihova pitanja i nedoumice. Za sve detalje vezane uz programe koje provodimo i pitanja koja se pojavljuju tijekom školovanja polaznicima su na raspolaganju djelatnice referade koje su uvijek tu nasmijane i spremne pomoći. Velika prolaznost i zadovoljstvo naših polaznika rezultat je motivacije i truda cijelog kolektiva.

Učilište Studium jamči visoku kvalitetu nastave, stručnost osoblja i usmjerenost na polaznika i njegove potrebe.

U tijeku je rujanska akcija za upis u programe prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja.

U skladu s potrebama tržišta prilagodili smo našu ponudu pa su trenutno najtraženije prekvalifikacije za zanimanja farmaceutski tehničar, fizioterapeutski tehničar, kuhar i hotelijersko turistički tehničar. Od programa osposobljavanja istaknuli bi programe Njegovatelj/ica starijih i nemoćnih osoba, Pomoćnik u nastavi u radu učenicima s teškoćama i Dadilja. Novost u Učilištu Studium je škola stranih jezika.

Svi programi koje provodimo verificirani su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te se upisuju u e-radnu knjižicu.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: