Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U organizaciji Sea Aira sletio Boeing 737–VIP na zračnu luku Osijek, najavljuju letove za Oktoberfest!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.08.2015. 20:50 
Naslov:  U organizaciji Sea Aira sletio Boeing 737–VIP na zračnu luku Osijek, najavljuju letove za Oktoberf
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 29. kolovoza 2015. u 17 i 45 prema lokalnom vremenu na zračnu luku Klisa u Osijeku sletio je luksuzni zrakoplov Boeing 737 – VIP u organizaciji Sea Aira. Zrakoplov će biti smješten na osječkoj zračnoj luci i koristiti će se za usluge najma kao što su poslovna putovanja, prijevoz VIP gostiju i slično i to na području cijelog Balkana. Zrakoplov je malteške zrakoplovne kompanije Maleth-Aero. Bit će na raspolaganju Sea Aira do daljnjeg čime je Sea-Air podigao svoje poslovanje na jednu višu razinu i proširio svoje tržište rada.




Istoga dana Sea Air je odradio i svoja druga dva najavljena leta: Osijek–Frankfurt u 12:55, te Frankfurt–Osijek u 15:50 prema lokalnom vremenu. Tu je bila riječ i o posebnoj akciji Sea Aira i Zračne luke Osijek. Tako da su svi putnici koji su tog dana odletili za Frankfurt, a za Osijek se vraćaju 01. rujna svoj let platili samo 95 eura! Ova akcija je više nego uspješno odrađena što se odrazilo i na puno boljoj popunjenosti zrakoplova.

Osim svega navedenog, od idućeg tjedna Sea Air počinje i s letovima Mostar-Osijek, za koji će se koristiti manji SAB 340 s kapacitetom od 30 sjedala.

Sea Air priprema još jedno iznenađenje za svoje putnike. Povodom najvećeg festivala piva – Oktoberfesta - Sea Air će organizirati posebne jednodnevne izlete. Svi detalji će se na vrijeme moći pročitati na njihovoj internetskoj stranici. Ovo su prepoznali kao odličnu priliku za posjet popularnom Oktoberfestu bez skupog plaćanja noćenja.

Sea Air će svoje putnike na Oktoberfest prevesti u prijepodnevnim satima, a vratiti u večernjim, što znači da će putnici imati cijeli dan za uživanje u svim čarima Oktoberfesta bez briga oko noćenja i dugih autobusnih vožnji.

Kao što se i vidi, unatoč svim negativnim spekulacijama, Sea Air kao kompanija i dalje radi svoj posao. Svoj posao, plan i misiju koju smo si zadali namjeravamo i odraditi i na koncu povezati sve manje zračne luke ovog prostora i na taj način omogućiti putnicima da iz zanemarenih područja jeftinije lete za europske i ostale svjetske destinacije. Učinit ćemo sve da unatoč svim preprekama postanemo stabilna i velika aviokompanija i našim putnicima prvi odabir na svojim putovanjima.

Tekst & foto: Sea-air



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Vic.Mackey
Offline
Ukupno postova: 640
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.08.2015. 0:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

i onda je svizac umotao cokoladu

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: