Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Humanitarna udruga Rijeka ljubavi: Podjela jabuka [kolovoz, 2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.08.2015. 9:00 
Naslov:  Humanitarna udruga Rijeka ljubavi: Podjela jabuka [kolovoz, 2015.]
26.08.2015. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ poziva sve obitelji u socijalnoj potrebi dana 26. kolovoza 2015. god. u 11,30 sati u prostorije Udruge Strossmayerova 68 na podjelu jabuka, ali i mogućeg iznenađenja. Zahvalni su gradonačelniku gospodinu Ivanu Vrkiću što je osigurao prijevoz volontera autobusom GPP-a do Ivanovca, a jabuke u svom voćnjaku donira načelnik Čepina gospodin Dražen Tonkovac.

Velika hvala prijevozniku gospodinu Hrvoju Vajlanoviću što će bez naknade dopremiti sočne, svježe ubrane jabuke na radost djece i socijalno ugrožene obitelji.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.08.2015. 9:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zahvaljujući načelniku općine Čepin gosp.Draženu Tonkovcu koji je otvorio svoje srce i voćnjak u Ivanovcu danas 26. kolovoza 2015. je za naše sugrađane iz socijalno ugroženih obitelji bio izuzetno radostan dan jer smo u dvorištu Udruge podijeli vrijednu donaciju jabuka, krumpira, luka i ribe.

Volonteri i članovi Rijeke ljubavi su dana 24. 08.15. ,zahvaljujući gradonačelniku grada Osijeka gospodinu Ivanu Vrkiću na čemu smo od srca zahvalni , autobusom GPP-a preveženi do Ivanovca i natrag u Osijek.Svojim marljivim radom ubrali smo dvije tone sočnih i slasnih jabuka,iako je prvotno bila dogovorena samo jedna tona ,načelnik je naglasio da beremo koliko god hoćemo jabuka.



Privatni prijevoznik gospodin Hrvoje Vajlanović besplatno nam je voće prevezao do Udruge uz obećanje da će se i ubuduće po potrebi uključiti u naše humanitarne aktivnosti i pomoći u prijevozu donacija.

Poljiprivredno poduzeće Orahovica d.d.donirala nam je za današnju podjelu 50 kilograma ribe koje je ovaj puta dobio samo dio višečlanih obitelji uz napomenu predstavnika gosp. Dalibora Pleše da će nastojati svaki tjedan donirati za socijalno potrebite određenu količinu ribe.Ovo je prvi puta da smo zaprimili riblju donaciju na ćemu smo im neizmjerno zahvalni.

U današnjoj donaciji učestvovao je sa svojim prilogom OPG “ Antolović “ iz Petrijevaca sa 250 kg krumpira , a anonimna umirovljenica iz Osijeka donirala je 200 kg krumpira i luka te za popunu polica soc. samoposluge 300 kom. jaja.



U dvorištu Udruge danas se okupilo mnoštvo obitelji u socijalnoj potrebi , a donacija je uz veliku gužvu podijeljena za dva sata.

Koliko god Udruga dobije donacija uvijek misli i na osječke udruge invalida pa su danas donirane: Udruga slijepih; Udruga gluhih; Društvo osoba s intelektualnim poteškoćama; Udruga “ Ne-ovisni” i Sigurna kuća



“Glad ne pita kud nas sve to vodi, ali u pomoć stižu dobročinitelji velikog i plemenitog srca , koji su činili i čine dobro.”

Velika , velika hvala u ime socijalno ugroženih obitelji! Rijeka ljubavi



Tekst i foto: Štefica Čučak

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: