Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ORaH: Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja [2015.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65895
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.08.2015. 22:57 
Naslov:  ORaH: Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja [2015.]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Stranka ORaH svim hrvatskim građanima čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, kada je u vojno-redarstveno operaciji Oluji prije 20 godine oslobođena petina okupiranog teritorija međunarodno priznate Republike Hrvatske. Operacijom Oluja u hrvatsko pravni poredak vraćen je zapadni dio teritorija tzv. Republike Srpske Krajine, čime je okončan Domovinski rat, a potpuni suverenitet uspostavljen je mirnom reintegracijom hrvatskog Podunavlja završenom 1998. godine. Posebnu zahvalnost upućujemo braniteljima Hrvatske vojske i policije koji su riskirali svoje živote u odbrani hrvatskog suvereniteta. S ponosom odajemo počast onima čija je žrtva, hrabrost i junaštvo utkana u borbu za cjelovitost Republike Hrvatske.

Iako stranka Održivog razvoja Hrvatske smatra da u trenucima teške gospodarske krize građanima ne treba stvarati dodatan trošak od 15 milijuna kuna organizacijom vojnog mimohoda u Zagrebu, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti mora se proslaviti dostojanstveno, izuzimajući taj povijesni dan od bilo kojih stranačkih i predizbornih manipulacija. Dan pobjede podjednako pripada svim građanima Republike Hrvatske, bez obzira na stranačko opredjeljenje, za što su se borili i branitelji u Domovinskom ratu.



Tekst i foto: ORaH

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: