Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Počelo postavljanje ograde na igralištu OŠ Franje Krežme!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
partwish
Offline
Ukupno postova: 516
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.08.2015. 14:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

@jacika Imamo stručnjake, naravno... ali to košta. A dobiti novaca iz Eu fonda za privatnu podzemnu garažu nije moguće, ali opet ni to nije poanta. Opet vam govorim da vi uporno svi imate planove za zemlju koja nije vaša. Njihova je, mogu s njom raditi što žele i to je to. Kao što nitko od vas ne da svoju zemlju, tako nedaju ni oni.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
jacika
Offline
Ukupno postova: 296
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.08.2015. 15:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

..po pitanju podruma ispod moje kuće (na periferiji)- dobro je došao malecki za vrijeme "bubanja" i "gruvanja"..) pa nitko nije pitao ni 45-te jesmo li suglasni da nam konfisciraju poprilično zemljište - zapravo trebamo te relacije naše-vaše dobrano preispitati..
Filozofi znaju da ništa (no, dobro: po-nešto..) ne znaju (kako reče mudri Sokrat) - no tada treba znati neke druge stručnjake koji znaju, mogu..pa od studije isplativosti, analize izvedivosti do realizacije benefita za cijelu zajednicu!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: