Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Vikend zabave i popusta u Portanovi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.07.2015. 16:10 
Naslov:  Vikend zabave i popusta u Portanovi!
Od 25.07.2015. 10:00 do 26.07.2015. 23:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vikend je idealan za dolazak u Portanovu, posebno kada vas očekuje veliki broj događanja, a iz izloga vas mame natpisi „Popust“. Subota, 25. srpnja 2015. je rezervirana za još jednu školu kuglanja za najmlađe posjetitelje u GBowlingu. Mala škola kuglanja namijenjena je djeci od 10 do 15 godina, a održava se u terminu od 16 do 19 sati. Buduće kuglače u besplatnoj školi kuglanja očekuju profesionalni treneri, besplatne cipele za kuglanje i naravno puno zabave.



Uz shopping, ove nedjelje 26. srpnja 2015. od 16 do 19 sati u Portanovi vas očekuje i dječja kreativna radionica na temu ljeta i mora. Pridružite nam se u ljetnoj radionici i izradite svoj nakit, sunčane naočale, šešir ili nešto sasvim drugo što za vas simbolizira ljeto. Kako bi vam što ljepše prošla još jedna sunčana subota u Portanovi i kako bi se dodatno zabavili za vas smo organizirali i razne igre. Nakon igre, zabave i plesa osim dobrog raspoloženja i predivnih uspomena kući možete ponijeti ono što izradite u kreativnoj radionici.



A prije dolaska u Portanovu svakako zavirite u svoj ormar i ukoliko možete sudjelujte u humanitarnoj akciji. Humanitarna akcija „Otvori ormar, otvori srce“ održava se ove subote od 10 do 12 sati. Ispraznite svoje ormare od odjeće koja Vam je suvišna i poklonite onima kojima je pomoć najpotrebnija. Potražite nas u prizemlju TC Portanova kod Kuće zelenog čaja. Sva odjeća i obuća prikuplja se za Crveni križ Osijek.

Fotkajte selfie, uplodajte ga u Facebook aplikaciju na Facebook profilu Portanove i sudjelujte u nagradnom natječaju jer do 15. kolovoza Portanova traži najbolji ljetni selfie. Nagrade su zaista vrijede, a možete osvojiti 1.500, 1.000 ili 500 kuna na potrošačkoj kartici Splitske banke.



Popusti su već odavno počeli, ali nikada nije kasno da si kupite idealan komad odjeće. Ne moramo ni govoriti o vrtoglavim popustima koja vas pozivaju iz svakog izloga Portanove. Pa ukoliko još niste sada je idealno vrijeme za posjetu Portanovi i odličan shopping, jer najbolji shopping je shopping s popustima!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: