Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HNS: Tko čeka, taj ne dočeka?!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65744
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.07.2015. 18:09 
Naslov:  HNS: Tko čeka, taj ne dočeka?!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Uoči sutrašnje sjednice Županijske skupštine Osječko-baranjske županije Klub vijećnika HNS-a podsjeća kako još uvijek nije stigao pisani odgovor na vijećnički upit HNS-ovog Vinka Ručevića upućen ponovno prije više od dva mjeseca, a tiče se povećanja županove plaće koja nije u skladu sa zakonom. Javnost i vijećnici županijske skupštine imaju to pravo znati, podsjećaju u HNS-u.

„Iščekujemo li mi to Godota ili običan list papira u kojem će nas župan demantirati ako nemamo pravo? Želi li se nešto sakriti od javnosti?“ – pitaju se u Klubu vijećnika HNS-a Osječko-baranjske županije napominjući kako se usprkos postavljenom pitanju na odgovor i dalje čeka mjesecima.

„Izričito se protivimo politikanstvu i licemjerju, ali ovo nije prvi puta da na traženo vijećničko pitanje nismo dobili nikakav odgovor na što imamo apsolutno pravo, a da ne govorimo o našim građanima koje itekako zanima kako se troše njihovi novci“, ponovio je vijećnik Ručević i zaključio kako će ovo pitanje postati i mantra ako treba, ali od dobivanja odgovora u Klubu vijećnika HNS-a ne namjeravaju odustati.

Tekst i foto: Vinko Ručević/Ispred Kluba vijećnika HNS-a Županijske skupštine Osječko-baranjske županije

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: