Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HDZ: Demanti predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije, g. Ivana Anušića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.07.2015. 11:25 
Naslov:  HDZ: Demanti predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije, g. Ivana Anušića
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U cilju pravovremenog i istinitog informiranja članstva, ali i javnosti, ukazujemo na netočnost jučerašnje izjave sada već bivšeg predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Beli Manastir Davorina Bubalovića koja glasi: “Ostavku sam podnio zbog neprimjerenog pritiska koji dolazi od strane predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Ivana Anušića i njegovog pomagača Josipa Kompanovića, kojima je svesrdno pomogao član GO HDZ-a Marijan Peran”.

Nužno je naglasiti kako je ovakvoj situaciji prethodila ostavka 8 članova GO Beli Manastir. Naime, nezadovoljni dosadašnjim radom Gradske organizacije HDZ-a Beli Manastir, 30. lipnja 2015. godine, članovi Gradske organizacije podnijeli su pisane neopozive ostavke - između ostaloga potpredsjednika, tajnik te ostali članovi. Time je g. Bubalović izgubio povjerenje dijela članova Gradske organizacije HDZ-a Beli Manastir, a zbog čega je na jučerašnjoj sjednici i podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika te gradske organizacije.

Smatramo neprimjerenim nekoga nazivati „lutka na koncu“ jer je imenovani Marijan Peran dugogodišnji član HDZ-a te član Gradske organizacije HDZ-a Beli Manastir u dva saziva. U tom kontekstu, nužno je pojasniti i poziciju spomenutog Josipa Konpanovića koji se ne namjerava ponovno politički aktivirati. Sukladno sloganu HDZ-a novo vrijeme nova snaga, HDZ ima za cilj osnažiti te pomladiti stranku na terenu kako bi se izgradila još jača stranačka organizacija koja će HDZ vratiti na respektabilno mjesto u političkoj karti unutar Osječko – baranjske županije.
Županijska organizacija HDZ – a Osječko – baranjske županije će u idućih sedam dana imenovati povjerenstvo i novog povjerenika za Beli Manastir. Povjerenstvo će imati obvezu u što kraćem roku izabrati novo vodstvo kako bi se i ta stranačka organizacija što aktivnije uključila u kampanju za parlamentarne izbore, te još spremnije doprinijela pobjedi HDZ-a.

Obzirom na dugogodišnji stranački staž, aktivnosti i doprinos u radu stranke, vjerujemo kako će Davorin Bubalović i dalje biti sastavni dio organizacije HDZ-a te, u skladu sa svojim mogućnostima i želji, doprinositi napretku i osnaživanju stranke na terenu.

Tekst i foto: Ivan Anušić/ Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: