Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Za studente i srednjoškolce iz Čepina jeftinije karte GPP-a i preko ljeta

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.07.2015. 13:13 
Naslov:  Za studente i srednjoškolce iz Čepina jeftinije karte GPP-a i preko ljeta
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Općina Čepin tijekom školske godine sufinancirala je mjesečne GPP-ove karte za studente i srednjoškolce iz Čepina koji na nastavu ili predavanja idu u Osijek.

Iako su školska/akademska godina završili, općina će i tijekom ljeta nastaviti sufinancirati mjesečne GPP-ove karte po istim cijenama kao dok je trajala nastava. Tako srednjoškolci iz Čepina i Livane mogu kupiti GPP-ove mjesečne karte po cijeni od 49,90 kuna (Čepin), odnosno 45 kuna (Livana). Isto pravo na povoljniju cijenu mjesečne karte imaju i studenti iz ta dva mjesta, dok će dobrovoljni davatelji krvi koji ostvaruju pravo na povlaštenu kartu to pravo također ostvarivati i tijekom ljetnih mjeseci.

Razlog za tu odluku je želja općine da svojim mladim sugrađanima tijekom školskih praznika olakša odlazak u Osijek na treninge, stručnu praksu ili na rekreaciju poput kupanja na Dravu ili odlaska na Kopiku.

Za to je sufinanciranje općina osigurala dodatnih 50.000 kuna pored 430.000 kuna koje već izdvaja za sufinanciranje prijevoza na godišnjoj razini.



Tekst: M.M./Osijek031.com
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: