Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hotel Osijek: Konferencija "EU fondovi - prilike za rast i razvoj"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.07.2015. 11:06 
Naslov:  Hotel Osijek: Konferencija "EU fondovi - prilike za rast i razvoj"
07.07.2015. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U utorak, 7. srpnja 2015. godine, u 11,00 sati u Hotelu Osijek, održava se konferencija „EU fondovi - prilike za rast i razvoj“ koju organizira Mreža za održivi razvoj Hrvatske u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Udrugom gradova i Udrugom Općina Republike Hrvatske.

Na konferenciji će biti predstavljena analiza stanja u poljoprivredi i ruralnim područjima Republike Hrvatske, mogućnosti koje malim i srednjim poduzetnicima otvara udruživanje u klastere, te što je LEADER pristup i koje su glavne aktivnosti LAG-ova. Kroz izlaganja će se posebno istaknuti glava tema konferencije - mogućnosti korištenja sredstava za razvojne projekte koja su dostupna jedinicama lokalne samouprave, poduzetnicima i poljoprivrednicima kroz EU fondove.

Drugi dio konferencije činit će panel rasprava „Kako smanjiti nezaposlenost u ruralnim područjima“ u kojoj će sudjelovati doc.dr.sc.Tomislav Ćorić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, prof.dr.sc. Krunoslav Zmaić s Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, Tugomir Majdak, predsjednik Mreže za održivi razvoj Hrvatske, Ivan Anušić, načelnik Općine Antunovac, i Andrija Matić, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno i otvoreno za široku javnost.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: