Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



BIOS: Međunarodno natjecanje u slaganju Rubikove kocke Croatian Open 2015.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.06.2015. 20:11 
Naslov:  BIOS: Međunarodno natjecanje u slaganju Rubikove kocke Croatian Open 2015.
04.07.2015. 8:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon uspješno organiziranog Croatian Opena 2014 te Osijek Opena 2015, međunarodno natjecanje u slaganju Rubikove kocke dobiva svoje drugo ljetno izdanje(četvrto u Hrvatskoj) te se vraća u Osijek i čast nam je najaviti Croatian Open 2015, međunarodno natjecanje u slaganju Rubikove kocke.

Natjecanje će se održati od 4. do 5. srpnja 2015. godine u poduzetničkom inkubatoru BIOS u Osijeku, Ulica Josipa Jurja Strossmayera 341, koje je omogućio Grad Osijek.

Croatian Open 2015 dio je međunarodnih natjecanja u organizaciji World Cube Association (WCA). Natjecanje u Osijeku organizira član WCA organizacije Dominik Vidaković, učenik III. gimnazije Osijek i hrvatski rekorder u slaganju kocaka 3x3, 4x4 te 2x2, pod vodstvom delegata te jednog od glavnih Board Membera WCA organizacije Olivéra Pergea i Bencea Baráta. Na natjecanju nas očekuje oko 35 natjecatelja koji dolaze iz Slovenije, Češke Republike, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Na natjecanju će biti prisutno 16 kategorija od kojih izdvajamo slaganje kocke na slijepo, slaganje kocke jednom rukom, slaganje kocke nogama i ostale. Na natjecanje dolaze mnogi iskusni natjecatelji od kojih je važno istaknuti bivšeg svjetskog rekordera Mađara Bencea Baráta koji drži mađarski rekord (šesto vrijeme na svijetu) u slaganju kocke 7x7x7 za 2 minute i 40 sekundi te Slovenac, Matic Omulec koji je vlasnik slovenskog rekorda i petog vremena svijeta u kategoriji Megaminx s vremenom od 50,45 sekundi u prosjeku.

Natjecanje u subotu, 4. srpnja, traje od 8,30 do 17,45, a u nedjelju, 5. srpnja, od 8,00 do 17,20 kada će biti ceremonija proglašenja pobjednika te dodjela nagrada u pojedinim kategorijama. Mole se svi posjetitelji natjecanja da podrže sve natjecatelje i budu tihi tijekom slaganja kocke i cjelokupnog natjecanja.

World Cube Association (WCA) osnovana je 2004. s ciljem organizacije natjecanja u slaganju Rubikove kocke diljem svijeta, sa što više sudionika i zabave, pod jednakim i pravednim uvjetima. Svrha natjecanja je da se ljudi zabave u sportskom duhu i prijateljskoj atmosferi.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: